Știi să alegi jocurile de păcănele cu risc ridicat sau redus?

Un top realizat recent indică faptul că românii pot juca la șapte cazinouri online de top. Ele au o ofertă diversificată și frumos ambalată de sloturi video pentru cele două tipologii principale de jucători: cei care urmăresc să se distreze și cei care au un singur gând, și anume să dea lovitura.

Pentru prima categorie contează adrenalina fiecărui pariu. Normal că și ei visează la un câștig mare, dar nu fac o dramă din faptul că acesta întârzie să își facă apariția în viața lor. Cea de-a doua categorie se călăuzește după principiul „cine nu riscă nu câștigă”. Astfel, mizează sume mai mari și chiar au o problemă dacă tot pierd.

Indiferent din care categorie faci parte, trebuie să știi că succesul financiar la „păcănele” este influențat de doi factori principali:

Payout-ul

Este procentul din sumele pariate de jucători care se întoarce în câștiguri pe termen lung. La cazinourile online, el variază între 90% și 98%. Operatorii de top oferă și cel mai bun payout, care, de obicei este transparent. Așadar, poți alege unde să joci în funcție de acest criteriu. Mulți consideră că grafica este principalul criteriu, iar apoi se întreabă de ce ies în pierdere pe termen lung.

Variația

Înseamnă frecvența cu care jocul acordă câștiguri, bonusuri sau rotiri gratuite (într-un cuvânt, speciale).  Un joc cu risc scăzut (variație mică) va acorda câștiguri mai dese, dar mai mici. Un joc cu risc mare (variație mare) va acorda câștiguri mai rare, dar mai mari.

Tu ce alegi?

Principalul scop al jocurilor de noroc ar trebui să fie divertismentul, să joci mult timp cu un buget mai mic, pe care îți permiți să-l pierzi fără probleme. Asta înseamnă să alegi jocuri cu variație mică. Câștigurile mai frecvente „pun la loc” ce ai pierdut și să ocazia unor noi rotiri. Cu aceeași sumă de bani de poți juca ore întregi la un slot cu risc redus.

Cum afli care este riscul unui joc?

Spre deosebire de datele despre payout, care sunt la vedere, cazinourile online nu oferă informații asupra variației jocului ales. Din fericire, pe cele mai multe platforme poți testa sloturile video jucând cu bani virtuali. Astfel, îți dai seama singur observând cât de des acordă câștiguri și diverse bonusuri, dar și valoarea acestora. Dacă rotirile gratuite sunt oferite la câteva zeci de rotiri normale, dar câștigurile nu depășesc de 50 de ori suma mizată, atunci riscul este mic. Vorbim despre risc mare dacă apare un câștig la câteva sute de rotiri. Este un pont bun, nu-i așa?


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]i.ro

#Citeste si:



Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro