Statornicia în cuplu, premiată la Târgoviște!

Organizate în condiții de pandemie, Zilele Cetății Târgoviște continuă și astăzi cu numeroase evenimente, printre care și premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Astfel, la Teatrul de Vară din municipiu, 28 de cupluri au fost invitatele de onoare ale administrației locale.
„Acesta este un eveniment organizat în cadrul Zilelor Cetății. An de an am ținut neapărat să fim împreună și să aniversăm cuplurile care împlinesc cel puțin 50 de ani de căsătorie. Sunteți un exemplu pentru noi toți. Vreau să vă felicit, să vă urez sănătate. Știu că viața v-a pus de foarte multe ori în fața unor dificultăți pe care cu încredere, cu dragoste, înțelegându-vă unul pe celălalt, ați reușit să le depășiți și iată că suntem aici într-un moment foarte frumos, într-un moment important, iar administrația publică locală vrea să vă prezinte un mic semn de recunoștință. Cred că cea mai importantă este semnificația acestui eveniment, și anume că acum sărbătorim oamenii care au reușit ca timp de peste 50 de ani să reprezinte pentru noi adevărate repere morale și de familie.

Chiar dacă suntem într-o perioadă delicată, fiind vorba de această pandemie, nu am vrut să treacă neobservat acest eveniment, sigur cu respectarea măsurilor de distanțare socială. Vreau să vă urez sănătate și sper ca la ediția de anul viitor să putem organiza acest eveniment în condiții care să nu fie atât de restrictive astfel încât purtatul măștii și aceste măsuri de distanțare să reprezinte o amintire. Cel mai important lucru este să fim sănătoși și să depășim cu bine această situație pe care nimeni nu o anticipa, dar căreia trebuie să ne adaptăm”, Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.
Evenimentul a fost organizat la Teatrul de Vară din municipiu.

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro