Sfinxul și Lacul Bolboci au stârnit curiozitatea chinezilor, cei mai excursioniști dintre pământeni

Sfinxul și Lacul Bolboci au fost obiectivele de care chinezii au părut cel mai interesați la standul dâmbovițean de la Târgul de turism de la Guilin. Standul a fost oferit gratuit de partea chineză și susținut cu materiale și explicații de Asociației Turistice Peștera – Padina și CJD.

Chinezilor le place cerul albastru .. majoritatea vin din regiune unde nivelul poluării este extrem de ridicat. Şi unii sunt surprinşi că pot respira fără să tuşească” descria profilul turistului chinez, la începutul acestui an, președintele Comisiei Europene pentru Călătorii.

Standul județului Dâmbovița a fost o reală atracție, fiind vizitat de către oficialii fiecărei țări participante. Aceștia au cerut detalii privind traseele turistice montane, posibilitatea practicării sporturilor de iarnă, distanța față de aeroportul București. Cu toții au fost extrem de încântați să afle câte ceva despre istoria locurilor, să descopere povești despre Babele, Sfinxul sau Peștera Ialomiței. Lacul Bolboci a fost îndelung admirat dar… materialele publicitare cu Sfinxul au fost cel mai rapid epuizate ! Prezența noastră la Guilin a fost extrem de importantă având în vedere numărul mare de persoane din această regiune care doresc să călătorească în Europa. Chinezii vor să descopere natura, cultura și gastronomia românească, dar și să se bucure de ospitalitatea gazdelor.

De aceea, pentru noi a fost o bună oportunitate să putem prezenta Stațiunea Peștera-Padina ca pe o destinație de interes pentru chinezi, având toate „ingredientele” necesare satisfacerii apetitului acestora pentru turismul de calitate.” a declarat după eveniment, Oana Voicu, președinte al Asociației.

Centru Medical Valeriana


Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:


Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro