Schimbare de gardă la PSD Șotânga! Marian Tănase, noul președinte

Distribuie:

Marian Puiu Tănase, tânărul viceprimar al comunei Șotânga, a fost ales în această seară președinte al Organizației PSD din localitate. Fostul președinte, actualul primar Constantin Stroe, nu a mai dorit să-și depună candidatura, cu convingerea că a venit rândul tinerilor la conducerea politică. Tănase era, anterior acestora alegeri, vicepreședinte al organizației locale.

Puiu Tănase este un social democrat atipic. Au fost nenumărate momentele în care Tănase s-a exprimat public împotriva liniei partidului în anumite situații care au generat conflicte între social democrați, ceea ce nu-l face un lider local comod.

Prima persoană care l-a felicitat public pe Marian Tănase a fost consilierul județean Cornel Ștefan, cei doi făcând echipa politică în vremea când Ștefan era președintele al TSD Dâmbovița, iar Tănase, secretar general.

cornel puiu

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Schimbare de gardă la PSD Șotânga! Marian Tănase, noul președinte

  • 4 iunie 2015 at 21:53
    Permalink

    Pacat! Exista la Sotanga un baiat, credincios,capabil, sportiv adevarat care poate duce mai departe fundatia cladita de actualul primar. Acela se numeste Radu Zegheru!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro