Schimbare de gardă la PSD Șotânga! Marian Tănase, noul președinte

Marian Puiu Tănase, tânărul viceprimar al comunei Șotânga, a fost ales în această seară președinte al Organizației PSD din localitate. Fostul președinte, actualul primar Constantin Stroe, nu a mai dorit să-și depună candidatura, cu convingerea că a venit rândul tinerilor la conducerea politică. Tănase era, anterior acestora alegeri, vicepreședinte al organizației locale.

Puiu Tănase este un social democrat atipic. Au fost nenumărate momentele în care Tănase s-a exprimat public împotriva liniei partidului în anumite situații care au generat conflicte între social democrați, ceea ce nu-l face un lider local comod.

Prima persoană care l-a felicitat public pe Marian Tănase a fost consilierul județean Cornel Ștefan, cei doi făcând echipa politică în vremea când Ștefan era președintele al TSD Dâmbovița, iar Tănase, secretar general.

cornel puiu


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Schimbare de gardă la PSD Șotânga! Marian Tănase, noul președinte

  • 4 iunie 2015 at 21:53
    Permalink

    Pacat! Exista la Sotanga un baiat, credincios,capabil, sportiv adevarat care poate duce mai departe fundatia cladita de actualul primar. Acela se numeste Radu Zegheru!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro