Beneficiară a orelor suplimentare din Compania de Apă, la ședință de partid în timpul serviciului

Distribuie:

     Șefa Unității e Implementare a POS I Mediu, din carul proiectelor europene ale Companiei de Apă, Florina Mureșan, muncește pentru partid în timpul orelor de program. Doamna își permite acest lux, pe de o parte pentru că are susținere politică și pe de alta pentru că nu are  fișa postului, deși sunt luni bune de la momentul numirii pe post. Și fără fișa postului cam faci ce vrei, fără să poți fi tras la răspundere! Iar dacă merge și așa, de ce nu?

     Florina Mureșan a participat în dimineața zilei de 4 aprilie, la o ședința de partid a PSD, găzduită de Grădinița Viișoara, pentru stabilirea unui candidat la șefia organizației. Mureșan este și consilier local al formațiunii politice în comuna Ulmi. Deși participanții s-au chinuit să fugă de la ședință, ca iepurii, la venirea presei, negând că întâlnirea politică ar fi existat, într-o înregistrare video făcută de unul dintre participanți, întrebată despre scopul întâlnirii Mureșan precizează că “Este o ședină PSD!”

      Doar că pe la orele dimineții, Șefa UIP era plătită de Compania de Apă pentru ca, cel puțin teoretic, să asigure implementarea fondurilor europene și nu alegerea unui lider de organizație.

      La ședință au fost chemați membri și simpatizanți ai social democraților, în frunte cu primarul Vărzaru. Personajul politic este cercetat penal pentru că la unitatea de învățământ de care aparține și grădinița unde a avut loc ședință, o elevă a murit înecată în hazna, primăria nefiind capabilă să acopere corespunzător groapa cu dejecții. Se pare, însă că oamenii din Viișoara au uitat tragedia și vin încolonați la ședințele prezidate de edil. Și primarul are probleme de memorie. Fugit pe ușa din dos, ca să scape de camerele de luat vederi, în câteva minute după ieșirea din sala de cursuri a grădiniței, Vărzaru nu-și aducea aminte să fi participat la vreo ședință. Îl lovise amnezia!

varzaru

      Faptul că nu aveau ce să caute la grădiniță, l-au realizat și majoritatea participanților, care se furișau, bombănind că nu a fost nici o ședință.

    Revenind la Florina Mureșan, aceasta a fost total necunoscută presei și opiniei publice până în urmă cu o săptămână, când directorii Companiei ne-a spus că aceasta a fost printre principalii beneficiari ai orelor suplimentare plătite de Companie și hulite până și de președintele CJD, Adrian Țuțuianu. “A făcut parte din comisiile de analiză și atribuire atât la partea de economii acele proiecte, cât și la partea de asistență tehnică. Am fost obligați să le acordăm aceste ore suplimentare”, spunea Mircea Constantin, directorul Companiei. De la numirea sa în fruntea UIP, la pensionarea fostului șef,  nu mai primește ore suplimentare.

      În schimb, pe culoarele Companiei s-a vorbit încă de la începutul săptămânii că a fost întocmit un referat pentru o majorare salarială. Nu pentru Mureșan – ea, ci pentru Mureșan – el.  Soțul șefei de la POS I,  Nicolae Mureșan,  absolvent al universității Valahia, Facultatea de Agroturism, a fost angajat, acum vreun an și ceva, ca …asistent manager (un fel de secretară mai cu pretenții) la aceeași Unitate de Implementare Fonduri Europene POS I Mediu,  de unde a avansat după preluarea funcției de conducere de către soția sa, pe un post de inginer la secția mecanico-energetică a Companiei.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”clqvF1av_GY”]

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Beneficiară a orelor suplimentare din Compania de Apă, la ședință de partid în timpul serviciului

  • 5 iunie 2015 at 6:47
    Permalink

    🙂 tot cam aşa alerga şi Vasiliu prin anii ’90 după Nea Ion de la Alimentara să-i bage microfonu’n gură… 😀 )))))
    ps: pentru lărgirea orizontului despre primate n-ar strica să vadă şi Ţuţuianu filmuleţul … “urangutanii” de pe “Eugen Popescu” ni i-a prezentat chiar el 🙁

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro