Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022
jean-popescu

Scandal în PDL Dâmboviţa! Conducerea nu recunoaşte Colegiul Director a lui Florin Popescu

Biroul Permanent Județean al organizației PDL Dâmbovița, informează opinia publică și membrii PDL că în ziua de 19.08.2013, la orele 12.00, a avut loc o reuniune a unui grup de simpatizanți ai fostului președinte Florin Aurelian Popescu, intitulată “Colegiul Director Județean”, care și-a propus să analizeze activitatea Biroului Permanent Județean în forma lui actuală.

Cu privire la această acțiune de imagine, facem urmatoarele precizări:

  1. Reuniunea în discutie nu a fost convocată statutar, motiv pentru care nu a avut girul BPJ;
  2. Discuțiile nu au fost conduse de președintele BPJ sau de o persoana desemnata de acesta, condiție obligatorie pentru orice sedință a Colegiului Director Județean;
  3. Patrticipanții la această reuniune nu au constituit cvorumul statutar pentru o întrunire a CDJ, cea mai mare parte nefiind membri ai acestui organism de conducere;
  4. Dintre participanți s-au remarcat atât persoanele suspendate din calitatea de membru PDL, pentru că au suferit condamnări penale, precum și foști presedinți ai unor Birouri Permanente Locale dizolvate prin decizii anterioare ale BPJ;
  5. Obiectivul asumat de această reuniune, respectiv analizarea activității BPJ, nu intră în competența CDJ și nu a avut avizul niciunui for de conducere al partidului.

Pe cale de consecință, BPJ respinge maniera politică primitivă, spiritul revanșard și atitudinea de frondă a unora dintre cei care și-au pierdut funcțiile și nu acceptă noua realitate structurală a PDL Dambovița și constată că reuniunea a urmărit doar să producă, indiferent de consecințe, deservicii de imagine partidului, așa cum au mai procedat și în contextul Convenției Naționale din luna mai 2013.

În perioada următoare, vom ține la curent opinia publică cu privire la măsurile organizatorice ce decurg din acest tip de acțiuni nestatutare, destabilizatoare, și cheamă membrii PDL Dâmbovița la unitate, la acțiuni coordonate politic prin organe statutare si la intensificarea activității de impunere a PDL ca alternativă la actuala putere.

Toate Deciziile emise in Colegiul Director Judetean sunt nule de drept, nefiind statutare si BPJ va lua masurile care se impun.

 

 

 

 

 

Biroul Permanent Județean al PDL Dâmbovița

Președinte,

JEAN POPESCU

 

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media