„Sângele înseamnă viață” Jandarmii donează!

Ieri, la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, a avut loc o nouă sesiunea de donare de sânge. Este a doua acţiune de acest gen desfăşurată pe anul în curs în cadrul instituţiei noastre.

Activitatea a fost organizată în parteneriat cu “Asociaţia Dezvoltarea Europeană a Comunităţii Locale” din Târgovişte şi “Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa”. La activitate au participat cadre şi personal contractual din unitate precum şi cadre din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt aflate la pregătire în centrul nostru, aceştia răspunzând cu spirit civic şi promptitudine apelului lansat de comandantul centrului la solicitarea cele două instituţii partenere.

Această nouă sesiune de donare de sânge a fost a şasea activitate de acest fel şi s-a desfăşurat în baza protocolului de colaborare între “Asociaţia Dezvoltarea Europeană a Comunităţii Locale” din Târgovişte şi Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri. Jandarmii de la Ochiuri precum şi colegii lor din ţară, prezenţi la pregătire în centru, au participat în număr mare la acţiune şi au dat dovadă că sunt sunt conştienţi de nobleţea şi importanţa gestului lor, punând în practică mesajul:

“Sângele înseamnă Viaţă!”


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro