Războiul ironiilor! Ţuţuianu îi răspunde lui Popescu: „Dragă domnule baron redistribuit!”

 

Motto: Nu veţi fi în stare să zugrăviţi măcar ce a construit tata!

 

(Nicu Ceauşescu)

 

Declaraţie de presă

Dragă domnule baron redistribuit,


Am luat act recent de un material care, după toate indiciile, mi se adresa personal, în cadrul eternei filosofii  a văcarului supărat pe sat. Adaug astăzi câteva necesare accente afirmațiilor pe care dumneavoastră, domnule Florin Popescu, le-ați achiziționat de la colaboratorii cu minimă știință de carte. Fac această dureroasă precizare în contextul în care, nu mai e un secret pentru nimeni, dvs nu aveți capacitatea de a vă scrie singur propozițiile, obișnuind să plătiți 4 miliarde lei (din bugetul public) ca să vi se spună ce să spuneți. Chiar, ce-o mai face Profile Communication fără un client atât de (ne)limitat?

 

Mărturisesc că sunt un admirator al scriiturii inteligente. Atunci când o recunosc. Mitocănia și consecvența în stupiditate rup, însă, legăturile cu fantezia discursului înțepător și transformă bunele intenții în chinuitoare sforțări. Ironiile fine nu supraviețuiesc în compania grobianismului.

 

Înțeleg că a eșuat încercarea de a vă convinge că firma Lukoil nu e o firmă PSD! În cazul ăsta, vin în întâmpinarea eforturilor celulei operative PDL Dâmbovița și merg cu paralelismul până la capăt: prin natura serviciilor oferite CJD, alte cel puțin 3 firme PSD au devenit abonate la banul public: Vodafone, Orange și Microsoft!

 

Devine tristă obsesia dvs, domnule baron, de a manipula cu orice preț, indiferent de nivelul abjecției. Ca să vă risipesc, însă, anumite semne de întrebare, pot să vă asigur că instituția pe care o conduc nu a încheiat niciun contract cu firma T. la care faceți referire de când sunt eu președinte. Puteți găsi, totuși, răspunsuri, apelând la finul Boriga și solicitându-i precizări pe marginea contractului nr. 22321a/17.09.2009 (24 miliarde lei!) între Primăria municipiului Târgoviște și firma T.

 

Aștept încă lămuriri cu privire la obsesia celor 600 miliarde: vă referiți la datoriile scadente pe care le-ați lăsat în 2012 sau la corecțiile financiare pe toate proiectele europene? Ca să știu ce răspund.

 

P.S: Lacunele evidente cu care ați defilat de-a lungul timpului mi-au lăsat întotdeauna un gust amar. De la „târgovișteanul” Vasile Alecsandri încoace, mi-am propus ca, personal, să contribui periodic la îmbunătățirea bagajului dvs cultural. Dedicația de astăzi este un fragment dintr-un celebru pamflet al anilor 1940:

 

Mi-a ieşit o floare-n grădină, ca o pasăre roşie rotată, cu miezul de aur. Ai prihănit-o. Ţi-ai pus labele pe ea şi s-a uscat. Mi-a dat spicul în ţarină cât hulubul şi mi l-ai rupt. Mi-ai luat poamele din livadă cu carul şi te-ai dus cu el. Ţi-ai pus pliscul cu zece mii de nări pe stânca izvoarelor mele şi le-ai sorbit din adânc şi le-ai secat. Mocirlă şi bale rămân după tine în munţi şi secetă galbenă pustie în şes. Şi din toate păsările cu graiuri cântătoare, îmi laşi cârdurile de ciori.

(Tudor Arghezi, Baroane)

PSD Dâmbovița

Președinte ADRIAN ȚUȚUIANU

 

 

Citeşte şi:  Popescu îi scrie “deschis” lui Ţuţuianu, semnând ironic “a ta obsesie deputat Florin Popescu”!


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca