Recrutări prin telefon, cu număr ascuns, pentru partidul lui Tăriceanu!

Liberalii reformatori ai lui Călin Popescu Tăriceanu au început recrutările și Dâmbovița. Recrutări telefonice sub protecția anonimatului făcute de voci feminine de pe numere de telefon ascunse. Coincidență sau nu, primii vizați sunt membrii PNL din localitățile în care Mircea Diaconu a obținut un scor peste medie la alegerile europarlamentare și care sunt invitați în diverse cafenele și restaurante din oraș pentru a se alătura Partidului Reformator Liberal și a susține candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la președinția României. Singurul lucru curios în această ecuație este apelul telefonic de pe numere ascunse, semn că recrutatorii au ceva de ascuns, având în vedere că opțiunea politică este, încă, liberă în România.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “Recrutări prin telefon, cu număr ascuns, pentru partidul lui Tăriceanu!

 • 28 iulie 2014 at 11:54
  Permalink

  Sunt un mare admirator al domnului Tariceanu,dar cel mai bine si curajos ar fi ca domnul Tariceanu sa nu isi faca admiratori pe sub mina. Merg pe mina domnului Tariceanu, dar pe fata ,si ma inscriu oricind in partidul dinsului si cred ca cel mai potrivit ar fi sa avem un presedinte al Romaniei ca domnul Tariceanu si prim ministru domnul Ponta nicidecum un presedinte sas si un prim ministru BASESCU.

  Reply
 • 24 iulie 2014 at 22:44
  Permalink

  Prin actiuni,cel putin interpretabile,este greu sa obti ceva trainic. Cine este convins de gandirea libera nu trebuie sa fuga,sau sa se ascunda.Imi pare rau ca se petrec astfel de lucruri.

  Reply
 • 23 iulie 2014 at 20:20
  Permalink

  numele de Nistor va spune ceva ? care trebuia sa plece de la Consiliul Judetean dar care nu mai pleaca pentru ca probabil a primit intre timp alte sarcini (decat in fisa postului).

  Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro