Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

PSD fără funcţie de vice în CJD! Calcan: „Pentru mine este incredibil!”

         Partidul Social Democrat, principala forţă poliţică  a judeţului a rămas fără funcţia de vicepreşedinte pe care o deţinea în cadrul Consiliului Judeţean. În urma jocurilor politice de astăzi, consilierii PSD, la propunerea preşedintelui Adrian Ţuţuianu nu a făcut nominalizări pe nici unul dintre posturile vacante de vicepreşedinte. Decizia este criticată de parlamentarii partidului. Senatorul Valentin Calcan  a declarat pentru Gazeta Dâmboviţei că era obligatoriu că PSD să desemneze cel puţin un candidat: „Pentru mine este incredibil. Aproape că nu îmi vine să cred având în vedere că pe 16 noiembrie Victor Ponta a câştigat alegerile în judeţul Dâmboviţa. Asta înseamnă că avem un electorat extrem de numeros care ne votează şi ne susţine. Pe cale de consecinţă era obligatoriu ca din rândul cosilierilor PSD, extrem de valoroşi, să fi fost cel puţin o propunere, dacă nu chiar două pentru vicepreşedinte la Consiliul Judeţean. Dacă picau la vot era altceva. Dar ca responsabilitate în faţa electoratului PSD era obligatoriu să avem un candidat.” a spus Calcan.

             Senatorul spune că decizia ca PSD să nu intre în luptă nu s-a luat în cadrul partidului: „Ştiam că este şedinţa şi că pe ordinea de zi există aceste hotărâri. Dar nu ştiu cine a luat această decizie şi cum s -a ajuns că să susţinem prin vot persoane din afara partidului.”

              În perioada următoare, Calcan spune că va exista o discuţie foarte serioasă în cadrul partidului pe această temă:  „Este bine să ştim şi noi cum îl vom susţine în continuare pe preşedintele CJD, care va fi majoritatea, cum vom susţine proiectele primarilor din judeţul Dâmboviţa şi în special a celor PSD pentru că să nu uităm domnul Antonescu a fost vicepreşedinte până în 2012 şi primarii PSD au fost extrem de nemulţumiţi de activitatea domniei sale. Mi-e greu să cred că acum, din nou în aceeaşi funcţie, va veni să susţină proiectele primarilor PSD din judeţ. De aceea am o îngrijorare. Sunt ingrijorat că noi  parlamentarii sustinem un buget foarte bun şi am o îngrijorae că aş vrea din tot sufletul ca acest buget să se reflecte şi la Dâmboviţa dar este nevie de susţinere în CJD şi ar fi trebuit ca cel putin un vicepresedinte să fie de la PSD. Nu-mi dau seaman cum s-a ajuns la această siituaţie. Bănuiesc că e vorba de o promisiune de susţinere a  proiectului preşedintelui CJD pe viitor. Eu cred că PSD şi PNL ar fi fost logic să-şi împartaă funcţiile. Consilierii PNL au părăsit şedinţa ceea ce înseamnă că cei doi noi vicepreşedinţi nu au fost susţinuţi de dreapta. Sper ca îngrijorarea mea să nu se reflecte în ceea ce se va întâmpla în viitor pentru că vreau binele dâmboviţenilor.” a declarat senatorul PSD.

 

Distribuie:

7 thoughts on “PSD fără funcţie de vice în CJD! Calcan: „Pentru mine este incredibil!”

  1. cred ca acum urmeaza Caracota – si el este unul in plus la PNL ( PDL ). Care a facut toate campaniile din auto………………..

  2. Pentru cine nu stie : Anisoara Beta = PETRUT= Politica broaștei

    Este numele pe care il folosește acest individ ( cand este fata ).

  3. La comentarii sunteți toți foarte buni! Nu am auzit de o poziție si in legătura cu Radu Popa ? Sau sunteți pe mana ?

  4. Ce este așa de incredibil ? Ce contează așa mult vicepreședintele? Contează sa ai majoritate. Sunteți suparati ca nu v-a cerut Tutuianu permisiunea ? Incredibil !!!!! „Am câștigat alegerile prezidențiale!!!!” Pai nu le ați câștigat pentru ca va mâncati unii pe alții si nu prezentati încredere. PSD ul trebuie sa se reformeze, dar ce credeți voi ca trebuie sa plece doar Tutuianu ? Nu trebuie sa plecați toți.

  5. Cumva se baga Tutuianu peste Parlament ? Atunci vedeți-va de treaba ca Parlamentul este zero barat la ora actuala. Munca este in teritoriu, nu la voi.

  6. Ce Calcane ai ieșit la atac? Are PSD majoritate in consiliu ? N-ai înțeles ca funcția politica se separa de funcția administrativă ? Erai in PSD la localele din 2012 ? Atunci ce Vorbești tu de vointa electoratului ? Vorbești despre munca voastră din Parlament? Distracție la maximum pentru parlamentari.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media