Săvoiu: Pe domnul Marin Antonescu nu-l recomandă trecutul pentru funcţia de vice al CJD

 Parlamentarii PSD de Dâmboviţa nu văd cu ochi buni non combatul partidului din Consiliul Judeţean Dâmboviţa, unde PSD a ales să nu facă nominalizări pentru funcţiile vacante de vicepreşedinte. Social democraţii spun că din postura de  câştigători ai alegerilor prezidenţiale în judeţul Dâmboviţa era obligatoriu să aibă şi un vicepreşedinte la CJD. Deputatul de Titu, IonuţSăvoiu spune că partidul trebuia consultat în această privinţă şi că nu trebuiau să-l susţină pe Marin Antonescu: “Nu mi se pare în regulă că nu s-a dezbătut în partid subiectul acesta. Nu mi se pare în regulă că PSD nu a avut nici o propunere. Partiul Social Democrat trebuia să aibă un candidat susţinut de noi. Pe domnul Antonescu nu-l recomandă nici trecutul şi nici realizările din perioadă în care a fost vicepreşedinte ca alegerea să fie una câştigătoare pentru judeţ. PSD avea cel puţin 2 – 3 potenţiali candidaţi pentru funcţia de vicepreşedinte. Pe domnul Marin Antonescu nu-l recomandă trecutul şi nici prezentul pentru funcţia de vice al CJD!” a declarat Ionuţ Săvoiu.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 6 ganduri despre “Săvoiu: Pe domnul Marin Antonescu nu-l recomandă trecutul pentru funcţia de vice al CJD

 • 21 decembrie 2014 at 12:30
  Permalink

  “Marele Fluviu ( de ce culoare doriti ) isi aduna apele”, iar pe domnul; Marin Antonescu trecutul apropiat sau mai ales cel mai indepartat il recomanda pentru orice, e un “profesoionist”.Cat despre castigarea prezidentialelor la nivel de judet ce legatura are s..a cu prefectura ? Ce nu face un partid mare ca sa aiba o majoritate “pidosnica “in Consiliul Judetean ?. Apropo cand Prefectul Sanda (dumnezeu sa-l ierte ! ) a fost inlocuit cu dl. Marinescu, PSD -ul pierzand un consilier judetean, – partidul a fost consultat – sau atunci nu era cazul?!
  Acum 100 de ani dl. Antonescu era Prefect de Dambovita si dl Tutuianu un tanar de “viitor “era consilierul dumnealui, asa ca domnilor de stanga lasati-o mai moale cu lamentarile ca nu tine.

  Reply
 • 20 decembrie 2014 at 16:25
  Permalink

  Oare pe cine recomanda trecutul?? Fiecare sa se uite in ograda lui!

  Reply
 • 20 decembrie 2014 at 11:20
  Permalink

  Dar pe colegii psdisti ce i recomanda pentru funcția de parlamentar ? Ce-l recomanda pe Zisu, ce o recomanda pe Moldovan, ce-l recomanda pe Calcan, ce-l recomanda pe Radu Popa?
  De ce nu va dați întâlnire la beraria Vlad Tepes ca sa discutați despre separarea functiilor? Nu a fost ideea plecată tot de la berărie?

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro