Propunere surpriză pentru Țuțuianu! Este susținut la centru pentru funcția lui Dragnea!

După propunerea senatorului Valentin Calcan, care a declarat susținerea organizațiilor din sudul județului pentru candidatura lui Adrian Țuțuianu pentru un post de vicepreședinte național, deputatul de Târgoviște, Radu Popa, plusează. Popa spune că e greu ca partidul să accepte doi vicepreședinți dintr-un județ, iar cum președinta femeilor social democrate, Rovana Plumb este automat și vicepreședinte, PSD Dâmbovița ar trebui să se reorienteze și să susțină candidatura lui Țuțuianu pentru alt post. Acesta ar fi, în opinia lui Popa, președinte executiv. Postul este ocupat în acest moment de Liviu Dragnea.

popa „Am citit cu interes declarația, care nu m-a surprins, a  senatorului Valentin Calcan, pentru susținerea lui Adrian Țuțuianu, dar am citit cu mai multă atenție declarația domnului Țuțuianu în replică. Cred că precauția lui Adrian Tuțuianu este justificată având în vedere că în echipa de vicepreședinți apartidului intră  automat doamna Rovana Plumb ca președinte al organizației de femei. Îmi e greu să cred că vom avea doi vicepreședinți din partea județului, chiar dacă rezultatele foarte bune de la ultimele alegeri l-ar recomanda pe președintele organizației, Adrian Țuțuianu . Din acest motiv, eu mă gândesc dacă nu ar fi oportun ca noi să îl susținem pentru o funcție de președinte executiv pe Adrian Țuțuianu în așa fel încât să-i crească șansele și să nu înregistreze un eșec așa cuma  fost cel de la congresul din 2013.” a precizat Radu Popa.

 Deputatul de Târgoviște este printre social democrații care au cerut că Dragnea să facă și el un pas în spate, odată cu înfrângerea categorică a candidatului Victor Ponta în alegerile prezidențiale.

CITEȘTE ȘI : ADRIAN ȚUȚUIANU PROPUS PENTRU VICEPREȘEDINȚIA PSD! A ACCEPTAT SAU NU?

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “Propunere surpriză pentru Țuțuianu! Este susținut la centru pentru funcția lui Dragnea!

 • 25 noiembrie 2014 at 18:01
  Permalink

  Nu cred că ,,cei de la centru,, vor să se mai încurce cu un nou penal, pentru că foarte curând și Țuțuianu va fi chemat la declarații la DNA. Ciocoiul popappdd se bagă singur în seamă dar s-ar putea să aibă dreptate cu Rovana. dacă va fi congres psd, această politiciană care-și plimbă odorul pe la pomeni și adunări cu lesa, precum plimbi cățelul, va fi prima zburată din guvern, în primul rând pentru minciunile pe care le debita în campanie! Era o vorbă veche, care rămâne mereu actuală – dacă vrei să scapi de cineva, propune-l pentru avansare! cameleonul politic calcan e uns cu toate alifiile și mereu e la ciolan!

  Reply
 • 24 noiembrie 2014 at 15:56
  Permalink

  zice incompatibilul .. .si voi spuneti ca e sustinut „de la centru”? Hai Crina, zau asa….. Vorba aia, un prost arunca o piatra ..

  Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro