Adrian Țuțuianu propus pentru vicepreședinția PSD! A acceptat sau nu?

Adrian Țuțuianu e precaut în ceea ce privește funcția la nivel înalt în PSD. Senatorul Valentin Calcan a înaintat săptămâna trecută, în numele organizației, propunerea ca Țuțuianu să fie sprijinit pentru postul de vicepreședinte al partidului, ca urmare a rezultatului bun obținut în turul II al alegerilor prezidențiale.

Contactat telefonic, președinte PSD Dâmbovița s-a arătat rezervat în declarații: “Vedem ce se întâmplă la Comitetul Executiv. Nu e suficient să mă propună cineva. Vom vedea după ce mă lămuresc care sunt lucrurile care se discută la Comitetul  Executiv Național.” a declarat Țuțuianu.

Ședința CEX a PSD va avea loc joi, iar la ea sunt invitați și miniștrii social democrați ai Guvernului. Ședința va fi una de analiză. Liviu Dragnea a avansat chiar ideea organizării unui congres. Probabil și acest subiect va fi discutat în CEX. Adrian Țuțuianu a părut în ultimul an foarte apropiat de președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, care s-a aflat de mai multe ori în județul Dâmbovița. Liderul dâmbovițean a fost prezent la celebra ședință ținută de Dragnea pe un vapor la Brăila și despre care s-a spus că participanții au jurat să nu vorbească niciodată.

Adrian Ţuţuianu a candidat și la Congresul PSD din aprilie 2013, dar a pierdut vicepreşedinţia PSD în faţa lui Mircea Cosma de la Prahova. Asupra procesului de vot a planat o suspiciune de fraudă, după ce 120 de cartele cu coduri de bare din regiunea Sud au dispărut până să apuce să voteze și delegația de la Dâmbovița.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro