Adrian Țuțuianu propus pentru vicepreședinția PSD! A acceptat sau nu?

Adrian Țuțuianu e precaut în ceea ce privește funcția la nivel înalt în PSD. Senatorul Valentin Calcan a înaintat săptămâna trecută, în numele organizației, propunerea ca Țuțuianu să fie sprijinit pentru postul de vicepreședinte al partidului, ca urmare a rezultatului bun obținut în turul II al alegerilor prezidențiale.

Contactat telefonic, președinte PSD Dâmbovița s-a arătat rezervat în declarații: „Vedem ce se întâmplă la Comitetul Executiv. Nu e suficient să mă propună cineva. Vom vedea după ce mă lămuresc care sunt lucrurile care se discută la Comitetul  Executiv Național.” a declarat Țuțuianu.


Ședința CEX a PSD va avea loc joi, iar la ea sunt invitați și miniștrii social democrați ai Guvernului. Ședința va fi una de analiză. Liviu Dragnea a avansat chiar ideea organizării unui congres. Probabil și acest subiect va fi discutat în CEX. Adrian Țuțuianu a părut în ultimul an foarte apropiat de președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, care s-a aflat de mai multe ori în județul Dâmbovița. Liderul dâmbovițean a fost prezent la celebra ședință ținută de Dragnea pe un vapor la Brăila și despre care s-a spus că participanții au jurat să nu vorbească niciodată.

Adrian Ţuţuianu a candidat și la Congresul PSD din aprilie 2013, dar a pierdut vicepreşedinţia PSD în faţa lui Mircea Cosma de la Prahova. Asupra procesului de vot a planat o suspiciune de fraudă, după ce 120 de cartele cu coduri de bare din regiunea Sud au dispărut până să apuce să voteze și delegația de la Dâmbovița.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

: 4 ganduri despre “Adrian Țuțuianu propus pentru vicepreședinția PSD! A acceptat sau nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic