Preşedintele PMP Târgovişte: “Partidul a cam expirat!”

      Mesaje pesimiste din tabăra celor mai devotaţi oamenii ai Elenei Udrea, la Târgovişte! “Partidul a cam expirat!” în opinia preşedintelui PMP Târgovişte, Iulian Brezeanu, implicat de la bun început în proiectul PMP, încă de pe vremea fundaţiei. În ultima conferinţă de presă locală, Brezeanu şi colegii săi erau optimişti cu privire la viitor, în perspectiva în care pemepiştii credeau că imediat după finalizarea mandatului Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, se va alătura proiectului. Doar că Băsescu a făcut un pas înapoi, evident în detrimentul PMP.

         Recent, Brezeanu a avut un comentariu pesimist pe pagina sa de socializare, la una din fotografiile care-l înfăţişau alături de Elena Udrea, lidera PMP. “Din păcate, rămâne doar poza. Partidul a cam expirat.” Brezeanu vorbeşte însă de un nou proiect, care ar putea fi cel al preşedintelui Băsescu: “Dar nu-i nimic, vorba cântecului, vom face altul, pe mal în jos, altul mai trainic şi mai frumos (era vorba de malul – sau valul – lui Traian!)”. Liderul PMP Târgovişte a răspuns şi unui prieten virtual, care afirma că partidul nici nu  a existat, admiţând că, deşi, a existat, nu a performat, aşa cum şi-au dorit cei care au crezut în proiect: “Cum adica nu a existat? Poate nu a performat, dar asta e o alta poveste…”

brezeanu facebook

În ciuda optimismului afişat, în timp, de către pemepiştii, finalul era oarecum previzibil. Iată ce vă spuneam în aprilie 2014, cu referire la planul local. La nivel naţional, fără Băsescu, în PMP este cam aceeaşi poveste: FĂRĂ FLORIN POPESCU, PMP DÂMBOVIȚA “S-A NĂSCUT TALENT ȘI MOARE SPERANȚĂ”!

PMP dambovita 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 13 ganduri despre “Preşedintele PMP Târgovişte: “Partidul a cam expirat!”

 • 5 ianuarie 2015 at 17:41
  Permalink

  Invatamantul este inca ,,vaca de muls“ pentru multi sefi de partide. Ganditi-va ca urmeaza iar etapele miscarii personalului didactic, examenul de titularizare, examenele de directori, de inspectori si multe altele. Toate sunt afaceri pentru liderii politici. 100 de Euro pe lucrarea gata facuta genereaza un venit mai mic decat avantajele numirii unui incompetent pe un post, indiferent de ce post, chiar la nivelul cel mai inalt. Incercam sa fim optimisti si sa credem ca toate acestea sunt doar niste vorbe aruncate, asa sa fie dar din pacate realitatea este sumbra. Dar mai speram ca oamenii se pot schimba in bine, ca lucrurile se vor aseza pe drumul bun. Speranta moare ultima!

  Reply
 • 5 ianuarie 2015 at 12:11
  Permalink

  Nu este nici dansul prea departe, vorba proverbului: spune-mi cu cine te incurci ca sa iti spun cine esti. Probabil ca spera sa vina iar sef peste gradinite. La Universitate nu merge asa usor.

  Reply
 • 5 ianuarie 2015 at 11:47
  Permalink

  Prea mult se discută despre un partid care a fost inființat pentru o tută politică, o femeie care s-a îmbogățit de pe urma fostului soț infractor. Până la Paște, femeia asta care a făcut numai rău românilor, va sta cuminte la răcoare așa că orice discuție despre pmp va fi desuetă! Românii s-au deșteptat domnule Brezeanu! Cred că locul dvs. domnule Brezeanu este la catedră, nu în curvăsăreala asta de politică, unde, cu regret vă spun, ați luat numai note de 4(patru), prin urmare sunteți corigent! Dacă mai aveți puțin bun simț și dacă mai doriți un minim respect din partea târgoviștenilor, ieșiți la pensie din politică și mergeți să cultivați flori!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro