„Porțile deschise” la Direcția Silvică Dâmbovița – ”Un om are nevoie de 7 arbori pentru a supraviețui”

        Astăzi, 11 iunie, de la ora 11:00, Direcția Silvică Dâmbovița a organizat „Ziua Porților deschise.

       În acest context s-au prezentat activitatea Regiei Naționale a pădurilor Romsilva, privind gospodărirea pădurilor, plantarea, lucrările de conducere a arboretelor precum și activitatea de exploatare și regenerarea pădurilor. Au fost oferite informații despre fauna și flora din România, dar și despre meseria de silvicultor. Toate acestea au fost  prezentate sub forma unor filmulețe și imagini.

      La acest eveniment au fost prezenți copii de la Coresi, Școala Nr.8 „Mihai Viteazul”, Vasile Carlova, și grădinița Alexandrina Simionescu Ghica. Aceștia au fost impresionați de imaginile prezentate și au fost atrași de modul în care li s-a prezentat informația, au interacționat, au comentat  imaginile și au  răspuns  la întrebări.

     Evenimentul a avut ca scop educarea celor mici, care au primit informații despre rolul naturii în viața lor și importanța pădurilor care ne oferă oxigen – ”Un om are nevoie de 7 arbori pentru a supraviețui”. Evenimente similare  au avut loc  și la sediile ocoalelor silvice din județ.

A consemnat Larisa Ungureanu


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro