PMP Dâmbovița, anexă PSD! Oamenii lui Băsescu renunță la funcții în favoarea PSD!

Fără nici o primărie câștigată în Dâmbovița, PMP renunță, în favoarea PSD, și acolo unde și-ar putea impune viceprimar. Un astfel de caz este Ulmi, localitate vecină cu municipiul Târgoviște, care se anunță în viitor un pol de dezvoltare economică locală prin investiții importante. Aici, în urma alegerilor locale, Consiliul Local este format din 6 consilieri PNL, 6 PSD și unul PMP. Liberalii au negociat cu acesta din urmă și au decis să-l susțină pentru funcția de viceprimar.

Astăzi, însă, la ședința de constituire a consiliului, omul nu a mai apărut, așa cum nu au apărut nici social democrații, ședința nefiind legal constituită. Din informațiile noastre, consilierul PMP a fost chemat înainte de ședință la sediul PMP, unde președintele Adrian Rădulescu i-a interzis să participe la ședință și să accepte funcția. Omul lui Băsescu a făcut, se pare, alte negocieri: mai exact a promis PSD-ului că îl va susține pe fostul primar social democrat, Nicolae Vărzaru, condamnat în primă instanță la o pedeapsă cu închisoarea, pentru funcția de viceprimar. Dacă consilierul PMP nu se va supune vă rămâne fără sprijin politic și va pierde funcția de consilier, deși a muncit pentru partid și a primit votul comunității.

Cel pe care vrea liderul PMP să-l susțină, în defavoarea propriului coleg, este condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă, în primă instanță. O decizie definitivă va fi luată de magistrații ploieșteni în luna septembrie, cauza rămânând în pronunțare.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 2 ganduri despre “PMP Dâmbovița, anexă PSD! Oamenii lui Băsescu renunță la funcții în favoarea PSD!

  • 7 iulie 2016 at 11:58
    Permalink

    asta e un handicapat si un agramat Radulescu asta. il stiu din campania pentru PDL cand se vedea senator de targoviste si moreni ce vocabular bogat avea. un meltean si un tigan imbogatit peste noapte. mars

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro