Plumb sau Dragnea? PSD Dâmbovița a decis pe cine va sprijini la conducerea interimară a partidului

     În această seară de la ora 17:00, social democrații dâmbovițeni s-au întâlnit în Biroul Permanent Județean, unul din punctele de pe ordinea de zi fiind mandatarea președintelui organizației, Adrian Țuțuianu, pentru susținerea unuia dintre cei doi candidați la șefia interimară a PSD: Rovana Plumb sau Liviu Dragnea.

       În carul ședinței, spun surse social democrate, s-ar fi dorit o alegere prin vot secret. Totuși, mai multe persoane au luat cuvântul în plen și au pledat în favoare susținerii deputatului de Pucioasa, Rovana Plumb: senatorul Leo Badea, deputauul Ionuț Săvoiu, avocatul Sache Neculaescu, directorul RAR, Constantin Ana, dar și directorul Direcției Silvice, Costel Preda. Nu au fost membrii BPJ care să pledeze pentru LiviuDragnea sau contra Rovanei Plumb. Conform surselor, Adrian Țuțuianu s-a poziționat “neutru”, spunând că se va supune majorității. Ulterior în carul conferinței de alegeri de la PSD Moreni, președintele PSD Dâmbovița a introdus în discursul său o referire la alegerile pentru președintele interimar, declarând că Rovana Plumb va fi și din această postură alături de județul Dâmbovița. Declarația pare să arate că Adrian Țuţuianu și-a însuşit mandatul colegilor, pro-Rovana, în ciuda relației strânse pe care a cultivat-o față de Liviu Dragnea.

         Sunt, însă, și voci social democrate care nu sunt atât se încredințate că Țuțuianu chiar o va vota pe Plumb, având în vedere relația sinuoasă dintre cei doi. Pe de altă parte, acesta a respectat întotdeauna mandatul partidului.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 2 ganduri despre “Plumb sau Dragnea? PSD Dâmbovița a decis pe cine va sprijini la conducerea interimară a partidului

 • 22 iulie 2015 at 10:40
  Permalink

  Dupa mine madam Plumb nu este decat o Elena Ceausescu cu ”chip uman”.Va conduce P.S.D.-ul cum a condus Mirajul ?Daca da, OK., adio PSD !

  Reply
 • 22 iulie 2015 at 5:06
  Permalink

  mandat pentru Plumb, iar el va vota Dragnea
  pariu? 😀 )))

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro