Peste 40 de artiști au pus umărul la campania pro vaccinare inițiată de Kiss FM, Magic FM și Rock FM

 

Kiss FM, MagicFM și Rock FM sunt primele care au avut inițiativa de a se transforma într-o portavoce pentru artiștii din România și au demarat o campanie pro-vaccinare, de încurajare a publicului să se vaccineze, campanie în care s-au implicat unii dintre cei mai cunoscuți artiști ai României.

Posturile de radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM difuzează spoturi prin care românii sunt îndemnați să meargă să se vaccineze, pentru a putea reveni cât mai repede la normalitate.

Alături de DJ-ii celor trei posturi radio se vor auzi mesajele artiștilor români, cei pentru care pandemia a însemnat anularea sau amânarea concertelor și lipsa întâlnirilor cu publicul.

Călin Goia, Voltaj: „Mi-e dor de concerte, de întâlnirile cu voi, de călătorii și cred că vaccinul este cea mai sigură și rapidă cale de a reveni la o viață normală„.

Adrian „Baciu“ Igrişan: „Visez la ziua în care mă voi bucura din nou de libertate, ziua în care voi putea cânta”.

Lora: „M-am vaccinat pentru că îmi doresc să vă îmbrățișez fără să fie un pericol și fără să fiu în pericol. Cred că vaccinul este drumul drept spre normalitate.”

Radioul prin tradiție este mijlocul de comunicare la care oamenii recurg în momente de cumpănă, pentru că a fost și rămâne una dintre cele mai de încredere surse de informare. Este un privilegiu de care suntem mândri dar și o responsabilitate pe care ne-o asumăm. Ne-am propus să fim portavocea artiștilor din România și să-i îndemnăm pe români să se vaccineze, pentru că și noi vrem să ne întoarcem la normalitate, vrem să fim alături de ei la concerte și evenimente, tocmai pentru că radioul înseamnă muzică.” Dan Fințescu, director programe Kiss FM.

Kiss FM, Magic FM și Rock FM fac parte din grupul A.G.  Radio Holding, grupul radio numărul 1 în România care operează și posturile tv Kiss TV, Magic TV, Rock TV precum și web radiourile ONE FM si Asha Radio.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro