PDL Dîmboviţa: “Epurare până la capăt – Dâmbovița, pașalâcul lui Țuțuianu!”

Județul Dâmbovița a devenit pașalâcul lui Adrian Țuțuianu! Așa cum se întâmpla în Stambulul Evului Mediu, în Dâmbovița sunt unși în funcții doar cei ce sunt pe plac pașalei, fără nicio legătură cu profesionalismul sau moralitatea celor numiți. În beția puterii, care l-a prins în mreje, avocățelul complexat Țuțuianu Adrian își permite să declare, fără nicio fereală: “…nu am să fiu niciodată de acord ca pe un scaun să rămână un pedelist”, poziție consemnată de  oficiosul USL. Astfel, Adrian Țuțuianu ne informează că, în județul Dâmbovița, Legea și Constituția nu mai funcționează, fiind înlocuite cu legea bunului-plac.

Despre gravitatea unor astfel de afirmații vorbește de la sine trecutul recent: imediat ce au ajuns la putere, USL-amiștii au schimbat directorii de școli și aproape toți șefii de instituții din județul Dâmbovița. Culmea stupidității, USL-amiștii au schimbat până și portarii de la Consiliul Județean, probabil suspectați că ar fi ”fraternizat” cu PDL! Am semnalat, la momentul producerii evenimentelor, nenumăratele abuzuri și presiuni exercitate de Adrian Țuțuianu și de acoliții lui asupra unor personalități ale vieții publice din Dâmbovița, primari sau șefi de instituții, a căror unică ”vină” era aceea de a avea alte viziuni politice decât pașaua de la PSD!

Comportamentul incalificabil, de satrap, prin care Adrian Țuțuianu a înțeles să dea o notă personală mandatului de președinte al CJD, care altminteri este perfect reglementat prin Lege, mă obligă să revin cu un semnal de alarmă transmis și cu alte ocazii: acțiunile profund  ILEGALE și ANTICONSTITUȚIONALE ale liderului PSD trebuie stopate. Prin abuz, pe criterii clientelare, au fost schimbați directorii instituțiilor de învățământ din județ, dar și conducerea Spitalului Județean de Urgență. Ba, mai mult, Adrian Țuțuianu a schimbat până și șefii de secții din spital, medici valoroși, cu bună pregătire profesională, pentru a face loc unora cu ”merite” pe linie de partdid. Acum, Adrian Țuțuianu pune la cale decapitarea tuturor celor care au îndrăznit să exercite un DREPT CONSTITUȚIONAL – dreptul la libera asociere. Faptul că mulți dintre șefii de instituții numiți de guvernarea PDL sunt profesioniști, fapt dovedit de rezultatele activității lor, nu are nicio importanță pentru Adrian Țuțuianu, atât timp cat pașaua PSD-istă a declarat răspicat: “…nu am să fiu niciodată de acord ca pe un scaun să rămână un pedelist”.

Constatând abuzurile și comportamentul discreționar al liderului PSD, îl somez pe Adrian Țuțuianu să stopeze campaniile violente, brutale de intimidare a adversarilor politici și de subordonare politică a instituțiilor statului. Totodată, cer Prefecturii Dâmbovița să se implice în asigurarea respectării LEGII în funcționarea instituțiilor, dar și în protejarea conducătorilor de instituții față de abuzurile și vendetele cu iz politic, iscate de politruci iresponsabili.

 

Dep Florin Popescu Președinte PDL Dâmbovița


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro