Pârâul Bizdidel și-a ieșit din matcă, la Bezdead!

Pagube produse de pârâul Bizdidel în localitatea Bezdead, în urma Codului Portcoaliu de precipitații abundente. Apa a afectat grpdinile din preajma albiei, dar și câțiva stâpli de alimentare cu energei electrică. Angajații Electrica au deconectat stâlpii de la rețea, dar nu pot interveni deocadată pentru ridicarea lor din cauza nivelului apei.

În  luna august s-au făcut niste lucrări de regularizare în anumite zone, dar nu suficiente. Acum trebuie reluate și continuate pe toata lungimea albiei! Altfel vom avea permanent probleme și inundații pe suprafețele ce se află în imediata apropiere a albiei! Ca UAT nu putem face cheltuieli de apărare pe domeniul Apelor Romane, ci doar prin repetate adrese să solicităm intervenția lor!” a declarat primarul comunei, Teodora Anghelescu.


Pârâul Bizdidel traversează localitatea pe 14 kilometri. Ieșirea din matcă de astăzi a izolat, pentru un timp, o gospodărie, iar în unele zone, apa s-a apropiat la câțiva metri de case.  Nu este prima dată când pârâul crează probleme în lipsa unor investiții în lucrări de regularizare.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca