Oprea (PSD): 10% pentru UNPR Dâmboviţa este un procent optimist

       PSD şi UNPR sunt oricum, numai aliaţi la Dâmboviţa nu. Prin plecările pesediştilor către UNPR, partidul lui Oprea a devenit  adversar pentru oamenii lui Adrian Ţuțuianu. Astăzi, vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că procentul de 10% pe care UNPR l-ar obţine ca paritate daca ar candida pe liste comune cu PSD este mult prea optimist şi că la Dâmboviţa nici nu poate fi vorba. Oprea a precizat că se va face un sondaj în judeţ pentru a vedea câte procente vor avea cele două formaţiuni.  “Așa cum au declarat niște lideri locali ai formațiunii politice respective, procentul ar trebui să fie invers la Dâmbovița (n.r. 10% pentru PSD). Bine, visători din ăștia în politică eu am mai văzut. E bine uneori să-i mai aducem cu picioarele pe pământ. 10% mi se pare un procent optimist și pentru ei. Pentru organizația UNPR din Dâmbovița este foarte optimist . S-ar putea să aibă mai puțin de 10% și fiți convinși că așa cum ne stă în caracter, vom face un sondaj care să reflecte stadiul și procentele pe care le negociem. Cum la fel, sunt convins că va fi o discuție și legată de, acolo unde nu se dorește, probabil se va candida și pe liste separate și ne vom măsura forțele. Personal, am avut această discuție cu marea organizație PNL de la Răzvad, care îmi impunea fifty-fifty pe listă și eu am luat 7 și ei 1. Cam așa o să se întâmple și aici.” a declarat Oprea.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Oprea (PSD): 10% pentru UNPR Dâmboviţa este un procent optimist

 • 16 aprilie 2015 at 23:23
  Permalink

  Domnule Oprea ce nume aveti dumneavostra in politica ca sa va dati cu parerea. Daca vor organiza sondajul cei de la PSD este clar ……. Rusine !!!

  Reply
 • 16 aprilie 2015 at 15:00
  Permalink

  Dl Sandu Oprea e priceput la toate ! Are si cunostinte medicale , de curand a fost presedintele comisiei de examinare pt ocuparea postului de director de ingrijiri medicale la Spitalul Judetean Targoviste……
  Sau poate la securitate se face si medicina in paralel :))
  Asta e judetul nostru!!!!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro