O altă perspectivă! Din atelierul de creație, înapoi în solarul părinților pentru a-i învăța comerțul online

Florina este o tânără designer vestimentar cu atelier în buricul târgului, la Târgoviște. Dintre bluze cu voal și rochii de gală de la Atelierul Perspective, criza Covid-19 a obligat-o pe Florina să revină la traiul mai liniștit din comuna natală, Băleni. Dacă pe afacerea din Târgoviște a fost nevoită să pună lacătul o perioadă, afacerea familiei trebuie să meargă mai departe. Dar zilele acestea și legumicultura trebuie să se reinventeze pentru a ține pasul cu vremurile. Așa că Florina a deschis o pagina de facebook unde să poată fi găsiți de clienți – Grădina din Băleni.

“Este o mică afacere de familie înființată în comuna Băleni, județul Dâmbovița la doar câțiva kilometri de Târgoviște. Cultivăm legume așa cum ne-au învățat părinții și bunicii noștri, fără îngrășăminte chimice sau pesticide.

Legumele noastre variază în funcție de sezon, de la ridichii, ceapă și salată verde, la roșii, castraveți și gogoșari.

Până în momentul de față ne desfășuram activitatea de comercializare a legumelor în piețe și târguri, însă ținând cont de contextul actual am fost nevoiți să ne reorganizăm. Astfel piața se muta online: trimitem acasă legume proaspete. Livrăm în Târgoviște și Bucuresti de două ori pe săptămână în baza unei comenzi ferme.

Vă asigurăm că respectăm toate măsurile de igienă: folosim măști și mănuși. Produsele sunt spălate și ambalate în pungi.”  spune Florina despre afacerea familiei.

Cei care doresc legume din Grădina din Băleni pot suna la  0733 767 903 sau pot lasă o comandă pe facebook.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro