Nu au voie să mai lipsească! Cezar Preda, decizie fermă în privinţa consilierilor PNL!

Consilierii locali şi judeţeni ai PNL nu mai au voie să lipsească nemotivat de la şedinţele forurilor în care au fost aleşi, altfel vor fi sancţionaţi de partid. Preşedintele PNL Dâmboviţa a luat această decizie după ce consilierii locali municipali de la Târgovişte au absentat la o şedinţă, iar primarul Cristian Stan a precizat public că absenţa lor poate periclita un proiect cu finanţare europeană.

Acolo unde greşim, recunoaştem! Prezența la şedintele consiliilor locale si ale consiliului judeţean sunt obligatorii pentru consilieri. Nu prin absență se rezolvă ceva. Acolo unde nu am acționat corespunzător, eu sunt în măsură să îndrept lucrurile. Mi-e greu într-adevăr cu oamenii aceștia perfecți de la PSD, să mă gândesc că vreodată se vor gândi că și ei greșesc, a precizat Cezar Preda, într-o conferinţă de presă a PNL Dâmboviţa.

Conform legii, consilierii care lipsesc de la şedinţe pot fi sanţionaţi  cu tăierea indemnizaţiei. De asemenea, mandatul unui consilier poate înceta la trei absenţe nejustificate, în trei şedinţe ordinare consecutive.  Un alt motiv de încetare a mandatului este retragerea sprijinului partidului pe listele căruia o persoană a ajuns consilier.

În aceeaşi conferinţă de presă, Cezar Preda a taxat obiceiul prost al preşedintelui CJD de a-i porecli pe adversarii politici, stâlcindu-le numele, în şedinţele oficiale.

Referitor la mișto-urile făcute și prin ședinte oficiale pe la Consiliul Județean cu referire la persoana mea ,să știți că și eu pot să ii zic în loc de Țuţuianu: Ţuţuilă, Ţăţilă. Pot să greșesc. Dar eu nu-mi permit să-l jignesc pe domnul președinte al CJD. Mă bat cu el în proiecte, în realizări, în oferta electorală, a punctat Preda.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “Nu au voie să mai lipsească! Cezar Preda, decizie fermă în privinţa consilierilor PNL!

  • 23 octombrie 2016 at 21:30
    Permalink

    La Targoviste PSD -ul are 11 consilieri din 21 asa ca nu se pune problema ca nu ar avea majoritatea pentru a-si aproba orice hotarare. Daca pe un consilier PSD il doare burta are varianta de rezerva „adevaratul liberal rosu ‘ de la alde tariceanu.
    Domnul Cezar Preda are dreptate, PNL-ul trebuie sa-si sanctioneze consilierii, nu prin absenta se face politica. Dar demagogia primarului este evidenta. Dupa cum si-a conturat lista de consilieri la nivel municipal cu tradatorii din PDL, PPDD sau PC pe primele locuri, este evident ca dumnealui iubeste tradarea , dar mai ales pe tradatori, ceea ce reprezinta un plus fata de textul lui Caragiale. Dar poate nu erau tradatori ci numai „infiltrati ” sau poate numai niste „bieti oportunisti”.Dumnezeu mai stie!!

    Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro