Miculescu (PNL): În Săptămâna Mare, Adrian Țuțuianu e chinuit de propriile păcate!

Comunicat de Presă

În Săptămâna Mare, Adrian Țuțuianu e chinuit de propriile păcate!

 

Păcatele administrative îl chinuie pe președintele CJD, Adrian Țuțuianu, care, în loc de smerenie, alege să mintă chiar în Săptămâna Mare pentru a-și adormi propria conștiință. Adrian Țuțuianu spune că eu aș influența niște instituții de control ale statului român, în detrimentul oamenilor de afaceri din județ. Ca reprezentant al mediului de afaceri, cred că această declarație îl descalifică total și iremediabil pe Adrian Țuțuianu în fața oamenilor de afaceri locali, care știu problemele reale cu care se confruntă.

Nu mai târziu de săptămâna trecută, ca urmare a sesizărilor și presiunilor făcute de Adrian Țuțuianu, unicului incinerator din Regiunea Sud-Muntenia, situat în județul Dâmbovița, unde erau distruse reziduurile de origine animală din întreaga zonă, i s-a suspendat abuziv activitatea. De trei luni, Garda de Mediu condusă de nimeni altul decât finul lui Adrian Țuțuianu, candidat PSD în localitatea Corbii Mari, a făcut eforturi disperate pentru a închide această afacere care funcționează legal. Consecințele suspendării vor fi dezastruoase pentru mediu și aștept să văd ce măsuri va lua DSV, împreună cu acest incontestabil „domn” Adrian Ţuţuianu, în problema deşeurilor.

În această situaţie este firească întrebarea: De ce hoțul strigă hoții? Cine este șeful finanțelor dâmbovițene? Nu cumva este membrul PSD? Cine este șeful ITM? Nu este un fost consilier local PSD, actualmente membru al Partidului Social Democrat? Pregătește, cumva, Adrian Țuțuianu un atac concentrat asupra mediului de afaceri și caută, deja, să dea vina pe altcineva? Sau vrea să instituie o situație de teroare la nivelul instituțiilor de control, asupra cărora aruncă acuzații, pentru a le duce în derizoriu activitatea și pentru a genera controale interne prin care unii să fie sancționați pentru că nu răspund la comenzi și, eventual, să fie puşi sub urmărire?

Am susținut mereu, ca reprezentant al mediului de afaceri, că îmi doresc un climat de liniște și cooperare între instituții și cei care creează și mențin locuri de muncă în acest județ. Adrian Țuțuianu nu are cum să înțeleagă acest aspect, pentru că nu știe ce înseamnă mediul de afaceri, fiind obișnuit doar cu banul public, vărsat din plin în conturile sale și ale firmei administrate de soția viceprimarului cu atribuții de primar al Târgoviştei, unde lunar intră, din bugetele primăriilor și instituțiilor din Dâmboviţa, miliarde de lei vechi.

Cine are influenţă, prin oamenii de casă, asupra instituţiilor: Miculescu sau Ţuţuianu? Miculescu este un om de afaceri care administrează societăţi private, finanţate din bani privaţi. Ţuţuianu este un politruc care administrează un judeţ din bani publici proveniţi din taxele şi impozitele celor care muncesc.

Cer Inspectoratului Judeţean de Poliţie să se autosesizeze la gravele afirmaţii pe care acest individ pe nume Adrian Ţuţuianu le face în spațiul public şi care aduc prejudicii de imagine întregului judeţ.

 

Copreşedinte PNL Dâmboviţa, Dumitru Miculescu

 

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 4 ganduri despre “Miculescu (PNL): În Săptămâna Mare, Adrian Țuțuianu e chinuit de propriile păcate!

 • 13 mai 2016 at 23:01
  Permalink

  Este distractiv sa-l vezi pe regele porcar ca-l acuza pe Tutuianu ca-si face treaba!!! Ba, esti prost? Pai asta-i treaba lui sa dezvolte proiecte pentru judet! Este distractiv ca-l acuza pe Tutuianu dupa ce o perioada asa lunga la pupat in … iar daca nu a putut sa-l cumpere a cumparat porcaria de pnl si acum da la picioare! Cand te bagi in troaca porcilor te manaca porcii! Aici am putea spune ca cine se ocupa de porci se ocupa si de porcarii, cu scuzele de rigoare penntru toti taranii romani!

  Reply
 • 1 mai 2016 at 21:42
  Permalink

  Din pacate, in peisajul politic roamanesc predomina datul la geoale si saritul la cap. Toti sunt preocupati sa se arate cu degetul si sa se acuze de diverse. In acest context se inscriu si protagonistii damboviteni care nu pregeta sa se faca hoti, mincinosi si corupti. Unul nu vine cu un program, unul nu vine sa arate ca a identificat o problema stringenta a comunitatii si sa explie calea logica si posibila de rezolvare. Asa ca, fara suparare, ce imi este Tutuianu, ce imi este Miculescu, tot un drac, cu o posibila totusi deosebire, Tutuianu isi scrie discusurile acide singur iar Miculescu le ia gata facute in stil denigrator marca pedelaca, de la partidul pe care il va parasi daca va esua in alegeri.

  Reply
 • 1 mai 2016 at 10:40
  Permalink

  bleah! două personaje din fosta (sau NU?) grupare antiromânească – USL – s-au gîndit să pună de’o operetă după un livret din “TEHNICA MASKIROVKA, Cap. II. DEZVALUIRILE” (3 sau 5 acte?).
  mai răsfirați, băieți, mai răsfirați!
  că lovitura de stat din vara lui 2012 și “marțea neagră” din dec. 2013, ca să mă rezum la atît, nu le voi uita pînă dincolo de ultima pensie. 🙁

  Reply
 • 30 aprilie 2016 at 10:00
  Permalink

  D-le Miculescu, reactiile lui Tutuianu sunt specifice unui schizofrenic paranoid sau paranoia. Una din manifestarile bolii este urmatoarea : sa-si acuze adversarul sau cel pe care il considera adversar de care este constient ca este bun , competent, cinstit,capabil, de defectele si deficientele pe care le are el insusi – incompetenta, rautate, viclenie, minciuna, hotie. Schizofrenicul paranoid incearca astfel sa proiecteze asupra adevarsarului propriile lui defecte gandindu-se ca lumea nu o sa-l demaste si sa-l perceapa ca atare. Acestia trebuie tinuti in camasa de forta departe de functiile publice pentru a nu face rau cetatenilor.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro