Mere stricate pentru elevii de la o școală de top din Târgoviște

        În timp ce președintele CJD, Adrian Țuțuianu, se laudă că acesta este cel mai legal contract de derulare a programului lapte – măr- cor, elevii din județ primesc, pe principiul simetriei, cele mai proaste produse.  Sunt numeroase semnale, în special de la părinți și copii, cărora li s-a alăturat și prefectul Ion Marinescu, în timp ce autoritățile: CJD, Inspectorat Școlar, conducere școlilor, joacă hora tăcerii și, probabil, a intereselor din spatele acestui program.

      Mărul din imaginea care ilustrează materialul este primit de elevii de la Școala Coresi din Târgoviște. Toate merele primite sunt în aceeași stare, copii neputând să aleagă unul bun pentru a fi mâncat. Situația persistă de la începutul lunii martie, când școala a început să primească mere, în urma sesizărilor presei care a arătat că exist un contract încă din luna noiembrie 2014, neonorat de furzinor. Nimeni nu a luat, însă, nici o măsură.

        Pentru că în cadrul Colegiului Prefectural erau autorități care se prefăceau că nu știu cine este furnizorul de mere pentru școli în momentul în care prefectul a spus că sunt probleme, le ajutăm cu informația:  Lido Gârbea este și furnizorul de mere pentru școlile din județ, din 31. 11. 2014, când Consiliul Județean Dâmbovița i-a atribuit fără anunț de participare, prin  negociere directă, datorită  “Situatiei de urgenta extrema survenita in urma unor evenimente care nu puteau fi prevazute de autoritatea contractanta” un contract în valoare de aproximativ 379 000 de lei pentru a-și bate joc de copii și de bani.

CITEȘTE ȘI: CE FIRME A ALES CJD SĂ-ȘI BATĂ JOC DE ELEVI ÎN CADRUL PROGRAMULUI LAPTE- CORN- MĂR!


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro