Lider PSD Dâmbovița cu referire la Rovana Plumb: „Pesediștii sunt puțin mai misogini!”

         În ciuda interimatului la conducerea Partidului Social Democrat, Rovana Plumb nu are nici o șansă să devină liderul PSD în opinia vicepreședintelui organizației dâmbovițene Alexandru Oprea. Acesta a afirmat într-o conferință de presă, întrebat dacă Plumb este o variantă pentru conducerea PSD, că partidul este „mai misogin” (DEX: Persoană care are aversiune sau dispreț față de femei).

    „Nu aș vrea să fiu răutăcios dar pesediștii sunt puțin mai misogini. Nu cred, cel puțin asta este alexandru-oprea_600x426opinia mea, că o femeie va conduce în viitorul apropiat Partidul Social Democrat”, a declarat Oprea.

     La acest moment, deputatul de Pucioasa Rovana Plumb deține conducerea interimară a PSD. În interiorul partidului, retragerea lui Victor Ponta din fruntea partidului, generează o luptă internă. Deja, au existat schimburi dure de replici între Rovana Plumb și Liviu Dragnea.  În opinia dâmbovițeanului Alexandru Oprea, George Maior este unul din numele care ar putea prelua conducerea partidului, Maior provenind din PSD.

    savoiu_ionut La polul opus al declarațiilor vicepreședintelui PSD Dâmbovița, un alt vice, Ionuț Săvoiu a declarat pentru Gazeta Dâmboviței:

     „Eu cred că PSD nu este un partid de misogini. Egalitatea de șanse e cuvântul de ordine în partid.  Vă dău doar câteva exemple de  femei care au o poziție de respectat în cadrul partidului: Rovana Plumb, Carmen Moldovan, Daciana Sârbu, Corina Crețu, Ecaterina Antonescu, Gabriela Firea,  Ana Birchall etc.” 

    Opinia lui Săvoiu echilibrează situația misoginismului din PSD, până la apariția unui nou punct de vedere. Cert este că mai multor membre ale organizație de femei locale, declarația lui Alexandru Oprea nu le-a picat prea bine.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro