Iulian Vladu (PDL): “Primarii PSD împart mită electorală”

Președintele PDL Dâmbovița, Iulian Vladu, a afirmat astăzi într-o conferință de presă că social democrații au început, deja, campania electorală și profită de perioada Sărbătorilor Pascale pentru a oferi mită electorală constând în alimente: „Primesc semnale, din întreg judeţul, că primarii PSD împart pachete cu alimente în comunităţile lor. Se profită de această perioadă, pre-electorală, pentru a se da mită electorală oamenilor, fără a fi pedepsiţi de lege, ceea ce este un fapt profund imoral, cu atât mai mult cu cât, anul trecut, nu i-am văzut pe aceşti oameni împărţind alimente.” a precizat Vladu.

„Cetăţenii judeţului Dâmboviţa trebuie să ştie că aceste pachete electorale sunt plătite din banii lor, din taxele şi impozitele care i-au sugrumat şi de aceea au tot dreptul să le ia şi să nu se simtă obligaţi faţă de niciun partid politic. Niciun lider al PSD nu a scos un leu din buzunarul propriu şi este josnic să faci campanie electorală pe sărăcia oamenilor, pe taxele şi impozitele lor. Mă întreb de ce Prefectura nu reacţionează – aşa cum făcea anterior – pe aceste iniţiative pesediste de mituire a electoratului, pe bani publici.” a mai spus președintele PDL Dâmbovița.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Iulian Vladu (PDL): “Primarii PSD împart mită electorală”

  • 17 aprilie 2014 at 12:11
    Permalink

    Mai asta, Iulian Vladu, gandesti si vorbesti asa cum stii ca tu si voi faceti.Mai vedeti dracu de treaba voastra si apucati-va sa sprijiniti sa se faca ceva pentru tara asta ca ati mancat destul c………..atata amar de vreme.Opriti-va macar in al noualea ceas PDL-isti nesimtiti de nu v-ar mai suporta pamantul.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro