Ionuț Săvoiu, declarație politică: Ponta își respectă mandatul!

DECLARAŢIE POLITICĂ

PRIMUL MINISTRU VICTOR PONTA ÎŞI RESPECTǍ MANDATUL ÎNCREDINȚAT DE PARLAMENTUL ROMÂNIEI !

Votul de ieri, din Camera Deputaților privind respingerea începerii urmăririi penale a premierului Victor Ponta arată că foarte mulţi parlamentari, cărora li s-a cerut atât din partea Primului Ministru, cât şi din partea Opoziţiei să nu voteze politic, au considerat că nu poate fi încurajată o astfel de manieră de acţiune politică pentru debarcarea unui guvern.

Din păcate, spațiul public este acoperit de vocea unor personaje lacrimogene care nu au simțul ridicolului. Pentru că, dacă l-ar avea, s-ar putea privi în oglindă, și-ar descoperi ele însele problemele grave de ordin penal care le maculează tonul.

Primul Ministru nu demisionează, respectând, în felul acesta, mandatul încredințat de Parlament. Iar Parlamentul nu este un „scut de protecție” pentru Victor Ponta, ci forul care poate și trebuie să intervină pentru limitarea abuzurilor sau exceselor de putere, de orice fel. Parlamentul își exercită un drept constituțional și nimeni nu poate să-l condamne pentru asta.

Altfel, este aproape evident demersul declanșat cu unicul scop de a instala un nou guvern, liberal dacă se poate, așa cum ne anunță de mai bine de 6 luni președintele Iohannis că-și dorește. Cât timp, însă, mai funcționează principii fundamentale de separare a puterilor în stat, Guvernul condus de Victor Ponta, bine, își va continua mandatul, depășind orice provocări, mai mult sau mai puțin forțate, de a ceda.

 

 

Deputat PSD Dâmbovița IONUȚ SĂVOIU

Colegiul nr. 7 Titu                                         

 

10 iunie 2015

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Ionuț Săvoiu, declarație politică: Ponta își respectă mandatul!

 • 10 iunie 2015 at 21:00
  Permalink

  Domnul Ionut Savoiu a fost ales pe o lista USL format din PSD, PNL si PC. Cand USL -ul s-a spart domnul Ponta trebuia sa-si dea demisia din functia de prim ministru pentru ca nu mai reprezenta majoritatea nascuta din alegeri. De altfel boala traseimului politic pe care toti o condamna, dar PSD – a transformat-o iin lege prin ” Ordonanta traseistilor” a umflat o formatiune politica care nici nu exista pe listele electorale si care acum,dupa ce a inghitit un teanc de traseisti de ambe sexe, il sprijina pe Ponta pentru ca asa o cere ” interesul national” sau poate nu-l mai sprijina. o sa aflam poimaine. Asta e ” politica damboviteana” promovata de PSD – gaseste cate o coada de topor la adversari il face presedinte de senat si zicem ca USL-ul traieste ! ha! ha! Cat despre privitul in oglinda nu strica, din cand in cand, nimanui, domnule deputat. Dupa ce s-au cheltuit un numar important de miliarde de lei (vechi) municipiulTtargoviste nu are nici pana azi un Plan Urbanistic General aprobat pentru dezvoltarea viitoare.” Si prietenii stiu de ce !”.

  Reply
 • 10 iunie 2015 at 17:24
  Permalink

  Ma intreb care ar fi reactia unui om nevinovat,daca unul vinovat reactioneaza asa! In fata legii toti suntem egali,ca in fata mortii! Cum putem trai cand ne stim condusi de penali??

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro