Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

27-11-2021

Ionuț Săvoiu, declarație politică: Ponta își respectă mandatul!

DECLARAŢIE POLITICĂ

PRIMUL MINISTRU VICTOR PONTA ÎŞI RESPECTǍ MANDATUL ÎNCREDINȚAT DE PARLAMENTUL ROMÂNIEI !

Votul de ieri, din Camera Deputaților privind respingerea începerii urmăririi penale a premierului Victor Ponta arată că foarte mulţi parlamentari, cărora li s-a cerut atât din partea Primului Ministru, cât şi din partea Opoziţiei să nu voteze politic, au considerat că nu poate fi încurajată o astfel de manieră de acţiune politică pentru debarcarea unui guvern.

Din păcate, spațiul public este acoperit de vocea unor personaje lacrimogene care nu au simțul ridicolului. Pentru că, dacă l-ar avea, s-ar putea privi în oglindă, și-ar descoperi ele însele problemele grave de ordin penal care le maculează tonul.

Primul Ministru nu demisionează, respectând, în felul acesta, mandatul încredințat de Parlament. Iar Parlamentul nu este un „scut de protecție” pentru Victor Ponta, ci forul care poate și trebuie să intervină pentru limitarea abuzurilor sau exceselor de putere, de orice fel. Parlamentul își exercită un drept constituțional și nimeni nu poate să-l condamne pentru asta.

Altfel, este aproape evident demersul declanșat cu unicul scop de a instala un nou guvern, liberal dacă se poate, așa cum ne anunță de mai bine de 6 luni președintele Iohannis că-și dorește. Cât timp, însă, mai funcționează principii fundamentale de separare a puterilor în stat, Guvernul condus de Victor Ponta, bine, își va continua mandatul, depășind orice provocări, mai mult sau mai puțin forțate, de a ceda.

 

 

Deputat PSD Dâmbovița IONUȚ SĂVOIU

Colegiul nr. 7 Titu                                         

 

10 iunie 2015

Distribuie:

2 thoughts on “Ionuț Săvoiu, declarație politică: Ponta își respectă mandatul!

  1. Domnul Ionut Savoiu a fost ales pe o lista USL format din PSD, PNL si PC. Cand USL -ul s-a spart domnul Ponta trebuia sa-si dea demisia din functia de prim ministru pentru ca nu mai reprezenta majoritatea nascuta din alegeri. De altfel boala traseimului politic pe care toti o condamna, dar PSD – a transformat-o iin lege prin ” Ordonanta traseistilor” a umflat o formatiune politica care nici nu exista pe listele electorale si care acum,dupa ce a inghitit un teanc de traseisti de ambe sexe, il sprijina pe Ponta pentru ca asa o cere ” interesul national” sau poate nu-l mai sprijina. o sa aflam poimaine. Asta e ” politica damboviteana” promovata de PSD – gaseste cate o coada de topor la adversari il face presedinte de senat si zicem ca USL-ul traieste ! ha! ha! Cat despre privitul in oglinda nu strica, din cand in cand, nimanui, domnule deputat. Dupa ce s-au cheltuit un numar important de miliarde de lei (vechi) municipiulTtargoviste nu are nici pana azi un Plan Urbanistic General aprobat pentru dezvoltarea viitoare.” Si prietenii stiu de ce !”.

  2. Ma intreb care ar fi reactia unui om nevinovat,daca unul vinovat reactioneaza asa! In fata legii toti suntem egali,ca in fata mortii! Cum putem trai cand ne stim condusi de penali??

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Flax Gopo
Webhosting Armand Media

CITEȘTE ȘI