Împărțitor al puilor de l-au băgat în necaz pe Florin Popescu, deghizat în susținător al lui Victor Ponta

Florin Teodorescu, fostul lider PDL al comunei Crevedia, a trecut cu arme și bagaje la PSD, fiind vineri, una din sutele de persoane care au făcut figurație la vizita premierului Victor Ponta (spunem figurație pentru că au aplaudat la intratea lui Ponta în clădire, după care au plecat imediat. La ieșire nu mai era nimeni). Teodorescu este unul din cei 23 de primari din județ, care au cotit-o spre PSD, dar sigurul care a creat o mica revoluție la nivel local, atragerea sa între social democrați generând un val de nemulțumire la nivel local soldat cu mai multe demisii de la vârful organizației locale.

Interesant în ceea ce-l privește pe Teodorescu este că el este edilul localității din care i se trag necazurile cu DNA fostului lider PDL Florin Popescu. Avicola Crevedia este societatea de la care acesta este acuzat că ar fi luat tone de pui pentru a fi împărțiți oamenilor, în vederea unui viitor câștig electoral.

florin toaderFlorin Toader, fostul candidat PSD pentru primăria Crevedia din partea PSD, împreună cu demisionarii, spun că și puii au contribuit la eșecul social democrat din alegerile locale:  „Să vă amintesc de puii lui Popescu, că poate l-ați uitat. Poate l-a uitat o întreag țară. Acest om  luat de la Avicola Crevedia pui, pulpe, bani care au fost împărțiți primarilor PDL care au câștigat în localitățile lor. La Crevedia s-a dat un TIR de pui, atât a mai rămas. Pe foaia de parcurs cred că au trecut 2 kilometri că nu e mult de la abator până la ferma domnului Teodorescu. Acolo s-au împărțit pui, la coadă să primească pachete erau inclusiv preoții din comună.” a declarat Toader.

Prezența lui Teodorescu alături de  liderii PSD județeni îl scoate din minți pe foștii pesediști locali. Ex președintele TSD Crevedia și stefan-gheorgheex vicepreședinte TSd Dâmbovița, Ştefan Viorel Gheorghe a comentat pe pagina sa de Facebook fotografia postată de organizația de tineret locală, în care Teodorescu apare alături de Victor Ponta: Din păcate am ajuns să trăim ,,curvăsăraia” din partea unor oameni care sunt avizi după funcții. Păcat de viitorul Președinte al României, care este alături de un urmărit penal și anume, pRIMARUL comunei Crevedia. Motivele pentru care,,dl”pRIMAR s-a alăturat ,,foștilor dușmani” le stim cu toții: 1.Poate scapă de dosare (speram noi că nu); 2.Fiica-sa rămâne în funcția de director al școlii generale din comuna Crevedia; 3.A.P.I.A ,,nu mai atacă” (contracte de arendă ilegale, subvenții pe ,,nașpa”). 4 .Curtea de conturi ,,poate” nu mai vine. ETC ETC ETC…………..Aaaaa și era să uit cât iți dorești dumneata …..NU SCAPI DE NOI MAI ,,dl” pRIMAR, CĂ NOI SUNTEM ACEI OAMENI CARE NU S-AU VÂNDUT PE DOI LEI CĂTRE DUMNEATA, NOI SUNTEM ACEIA CARE VOM LUPTA PENTRU COMUNA ÎN CARE NE-AM NĂSCUT, COMUNĂ CARE ESTE A CREVEDIENILOR ȘI NU A FAMILIEI TEODORESCU!

Pentru 2016, planul demisionarilor este susţinerea lui Florin Toader ca independent la primăria localităţii. Gura lumii spune că PSD o va susţine chiar pe fiica lui Teodorescu, directoarea unei şcoli din localitate. Pentru păstrarea funcţiei acesteia Teodorescu ar fi făcut un blat cu PSD şi la europarlamentare.

ionut-gheorghePână atunci demisionarii fac campanie anti partidul lui Teodorescu, adică anti-PSD și spun că Adrian Țuțuianu i-a trădat, prin racolarea în PSD a dușmanului lor: „Acum timpul va dovedi cine a greşit. Noi pentru că am plecat pentru că nu se mai putea rămâne în acest partid şi alături de Adrian Ţuţuianu sau dânsul când l-a luat pe Teodorescu. Noi nu vom vota cu Teodorescu şi implicit cu partidul acestuia” a explicat fostul președinte PSD Crevedia, Ionuț Gheorghe.

Primarul Florin Teodorescu are, însă, și alte probleme. Este cercetat într-un dosar penal pentru că a asfaltat un drum privat din bugetul primăriei. (clik pe poza pentru a mări)

dosar-penal-teodorescu-crevedia

dosar-penal-teodorescu-crevedia1

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro