Georgică Dumitru (PC): Creşterea bugetului pentru Apărare, şansă reală de dezvoltare a industriei de profil

 

         Întrunirea consensului privind alocarea unui prag minimal de 2% din PIB pentru Apărare şi, ulterior, semnarea acordului de către preşedintele Iohannis şi liderii partidelor parlamentare au fost salutate de deputatul Georgică Dumitru.

Parlamentarul dâmboviţean apreciază demersul ca fiind benefic în perspectiva creşterii încrederii şi credibilităţii României în relaţia cu partenerii din NATO, dar şi pe alte paliere: „este un pas important spre normalitate şi în viaţa politică şi un început bun în perspectiva  încheierii unor acorduri similare pe probleme din alte domenii cheie ale vieţii economice şi sociale”.

Cunoscut ca un susţinător constant al intereselor industriei de apărare dâmboviţene, deputatul Georgică Dumitru vede în acest Acord o şansă în plus, dar şi o oportunitate pentru finalizarea programelor naţionale strategice:

         <<Este o oportunitate extraordinară pentru relansarea unităţilor de profil din ţară şi din Dâmboviţa, prin creşterea capacităţilor de producţie actuale şi diversificarea serviciilor oferite. Am spus în mai multe rânduri şi reiterez ideea că îndeosebi unităţile ROMARM din Dâmboviţa au posibilităţi reale pentru menţinerea şi creşterea producţiei speciale, cu impact direct în crearea de locuri de muncă. Totodată, cred în concretizarea Programului Naţional de interes strategic „Transportor blindat pentru trupe 8×8” de la Automecanica Moreni>>.

         În egală măsură, deputatul Georgică Dumitru îşi exprimă aprecierea pentru eforturile comune ale liderilor din arcul guvernamental, dar şi din opoziţie pentru o abordare responsabilă, predictibilă, cu impact pe termen lung în sectorul Apărării, un sector de importanţă maximă în contextul preocupărilor euroatlantice pentru întărirea securităţii în regiune.

 

       Deputat PC – Georgică Dumitru

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media

: 3 ganduri despre “Georgică Dumitru (PC): Creşterea bugetului pentru Apărare, şansă reală de dezvoltare a industriei de profil

 • 11 martie 2015 at 11:36
  Permalink

  Pacat ca industria de aparare a fost data pe mana lui AUREL SORIN ENCUTESCU care este plecat in strainatate 30 de zile din 31 de zile si a unei penale si incompetente ca ANGHEL RUXANDRA RODICA care obliga directorii din industria de aparare sa-i aduca diverse bunuri pe care le da secretarilor de stat si ministrului Tudose pentru a fii mentinuta in functie. RUSINE!

  Reply
 • 3 martie 2015 at 13:23
  Permalink

  Societatile din industria de aparare sunt in pierdere pentru ca DIRECTOARE A INDUSTRIEI DE APARARE ESTE PENALA ANGHEL RUXANDRA RODICA – care nu stie decat sa fure, sa injure, sa ameninte si sa practice cea mai veche meserie din lume… dar o practica la nivel inalt de minister, de secretar de stat cu AUREL SORIN ENCUTESCU care executa ca un catelus orice ordin al acestei penale. Rusine pentru acest secretar de stat care este un papa lapte, manipulat de o incompetenta ca RUXANDRA ANGHEL. RUSINE pentru faptul CA SUNT MENTINUTE PE FUNCTII ASEMENEA TUTE PENALE.

  Reply
 • 3 februarie 2015 at 11:44
  Permalink

  Ministru TUDOSE MIHAI minte ca vrea sa faca o restructurare a industriei de aparare??, PENTRU CA NU vrea.
  Daca ar fi vrut AR FI TREBUIT SA INCEAPA CU SCHIMBAREA DIRECTOAREI PENALE ANGHEL RUXANDRA RODICA CARE CONDUCE ABUZIV DIRECTIA FANTOMA INDUSTRIA DE APARARE (care functioneaza ilegal avand un numar insuficient de angajati adica doar 5, in timp ce numarul legal pt a exista o directie este de circa 20-25 persoane).
  Mai mult Tudose a dat asigurari acestei penale si a declarat ca va pastra TOTI OAMENII LUI NITA, ADICA TOTI PENALII LUI NITA, de ce? Pentru ca stiu cum sa fure???
  ASA CA NU VA FACE NICI O RESTRUCTURARE A INDUSTRIEI DE APARARE SI VA MURI DE GAT CU PENALA DE ANGHEL RUXANDRA RODICA – CEA MAI MARE INCOMPETENTA SI HOATA CARE A CONDUS ACEST SECTOR.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro