Florin Popescu, propunerea PMP Dâmbovița pentru europarlamentare?

Deputatul Florin Popescu ar putea fi propunerea Partidului Mișcarea Populară Dâmbovița pentru lista de candidați la europarlamentare. Se pare că fiecare județ va avea o propunere, locul pe listă urmând a fi stabilit la Congresul partidului din 22 februarie. Chiar dacă nu s-a decis numele candidatului, în cărți este și deputatul Popescu: “În rândul membrilor de partid din judeţul nostru, la ora actuală, sunt câţiva candidaţi viabili, care ar putea să apară pe lista naţională. De exemplu, domnul deputat Florin Popescu ar putea fi un candidat.” a precizat pe această temă, Iulian Brezeanu președintele Fundaţiei Mişcarea Populară Dâmboviţa. Lui Florin Popescu i s-a propus și președinția organizației județene a PMP, dar acesta a refuzat în favoarea  funcției de coordonator la nivel național al campaniei electorale partidului pentru europarlamentare. La nivel județean, formațiunea vizează un rezultat de peste 25%.

La acest moment, pentru Parlamentul European și-a anunțat candidatura, din partea PSD Dâmbovița, președința organizației de femei a partidului, Claudia Gilia, dar pe un loc neeligibil, la poziția 32.

PDL Dâmbovița o propune tot pe Oana Antonescu pentru Parlamentul European, dar nici democrat liberalii nu au bătut în cuie lista.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 3 ganduri despre “Florin Popescu, propunerea PMP Dâmbovița pentru europarlamentare?

 • 22 februarie 2014 at 11:36
  Permalink

  nu sunt de acord. ati vazut ce a facut din oras cit a fost la prefectura.

  Reply
 • 21 februarie 2014 at 8:13
  Permalink

  Cine este acest Florin Popescu?Nu il cunosc!Acest personaj nu stie sa isi arate decat muschii?Creier nu are?La munca ba nu in fotolii calde!

  Reply
 • 20 februarie 2014 at 14:13
  Permalink

  nu inteleg.pmp,pdl,psd.vorbeati de floin popescu si formatiunea politica din care actualmente face parte.si dati pentru europarlamentare pe fata de securist antonescu.ce a facut oooana antonescu in parlamentul european pentru tara noastra sau pentru judetul dambovita?

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro