Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3662
6-12-2021

Florin Popescu e favorit la şefia Consiliului Judeţean cu 48 de procente! Adrian Ţuţuianu are doar 40

 

Actualul preşedinte al Con­­siliului Judeţean Dâm­boviţa, Florin Popescu (PDL), are şanse să-şi adjudece un al doilea mandat la alegerile din 10 iunie. Un sondaj efectuat în perioada 19-23 mai arată că Popescu ar câştiga alegerile cu 48%, situându-se la opt procente de principalul său contracandidat, pesedistul Adrian Ţuţuianu (USL). Pe locul trei se situează candidatul PP-DD, Florin Antoniu, cu 10%. 

Într-un top al încrederii liderilor politici locali, Florin Popescu se clasează pe primul loc, cu 45%, urmat de Adrian Ţuţuianu cu 38%. Pe locul trei se află primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga (PDL) cu 26%. În Târgovişte, PDL ar obţine o victorie clară. Actualul primar, Gabriel Boriga, este cotat cu 68% din intenţia de vot, în timp ce candidatul USL, liberalul Gabriel Grozavu, are doar 17%. 

Următorul clasat, candidatul PP-DD Avram Iancu, ar primi 9% . La CJ, târgoviştenii votează majoritar cu Florin Popescu, 63%, în timp ce pentru Ţuţuianu ar opta 27%. 

Sondajul a fost efectuat de Kensington Communications pe un eşantion de 800 de persoane, în perioada 19-23 mai, pe bază de chestionar faţă în faţă. 

Marja de eroare este de 3,5%.

Sociologul Sebastian Lăzăroiu este de părere că lucrurile nu se pot schimba în mod radical. „Distanţa dintre Popescu şi Ţuţuianu, deşi nu e foarte mare, e confortabilă pentru primul. Ţuţuianu este şi un candidat destul de şters, îl împinge mai mult USL”, spune el. 

sursa: evz.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/candidatii-pdl-conduc-in-dambovita-984167.html

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media