Fănuț Costea (PSD) scrisoare către liberali: “Oamenii cu onoare nu se ascund!”

Scrisoare deschisă

Stimaţi membri ai Partidului National Liberal,

 

Am aflat cu  surprindere ca ati inceput campania electorala pentru alegerile locale din 2016, alegand sa faceti intalniri politice exact acolo unde  este interzis: institutiile de invatamant.

Participarea luni 26 octombrie 2015, a delegatiei politice a PNL GAESTI condusa de cei doi copresedinti , la intrunirea Consiliului Profesoral din cadrul LICEULUI „IORDACHE GOLESCU”, in care v-ati manifestat si exprimat punctul de vedere politic intr-o institutie de invatamant, incalca flagrant legea.

Membrii Consiliului de Administratie participanti la intalnire sunt reprezentanti ai Consiliului Local si nu reprezinta un partid politic, fie el si PNL. Acestia vorbesc in numele administratiei locale pe proiecte aprobate de Consiliul Local in integralitatea sa.

Oamenii cu onoare nu se ascund niciodata in spatele smecheriilor politice oriunde s-ar desfasura ele: licee, scoli, institutii publice.

Voi aprecia prezenta domniilor voastre in scoli, daca aceasta duce la rezolvarea problemelor acestora,  exemplu in acest sens fiind situatia grava  in care se afla  COLEGIUL  „VLADIMIR STREINU”.

Altfel, lucrari de reparatii  vopsit garduri si ziduri  facem de 25 de ani.

Am considerat si consider pe mai departe, ca relatiile dintre noi se bazeaza pe respect si IMPREUNA vom putea rezolva problemele acestui minunat si frumos oras .

Cu stimă,

Fănuţ Costea

Preşedinte PSD Găeşti

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro