EXCLUSIVITATE: Unul din cei mai vechi liberali de Dâmbovița pleacă din echipa de conducere

Liberalii au reușit să mai scape de unul de-al lor! Secretarul PNL Iosif Șerban (foto), fost viceprimar al municipiului Târgoviște, unul dintre cei mai vechi liberalii din județ, a renunțat la funcția de conducere. Surse liberale au precizat pentru Gazeta Dâmboviței că Șerban pusese o condiție pentru a sprijini echipa Orban, la mazilirea lui Volintiru, și aceea ca eventualele prerogativel de conducere ale lui Gabriel Grozavu să fie limitate. Se spune că, Orban i-ar fi promis, dar nu s-a ținut de promisiune, iar Grozavu se implică incoerent în toate deciziile partidului, lucru pe care Șerban nu dorește să îl gireze în calitate de secretar.

Un moment cheie pentru decizia radicală a lui Iosif Șerban, a fost și rușinea creată de neplata facturilor la sediul care este proprietatea partidului în zona 1 Mai, ceea ce a dus la tăierea curentului electric. Șerban a fost afectat puternic de acest episod.

S-a mai adăugat și aniversare a 140 de liberalism, la care au luat parte 50 de persoane, față de aproape 700 în 2014, ca și cum, în acest moment, partidul este în vremuri de ilegalitate.


Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “EXCLUSIVITATE: Unul din cei mai vechi liberali de Dâmbovița pleacă din echipa de conducere

  • 3 iunie 2015 at 13:19
    Permalink

    Pnl Dambovita e mort.
    Cu Orban, Vladu, Grozavu, Plaiasu si alții ca ei, pnl nu poate avansa.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro