EXCLUSIVITATE: Paul Briceag a demisionat din Partidul Democrat Liberal Dâmboviţa!

Paul Briceag, fost viceprimar al municipiului Târgovişte, actualmente consilier judeţean, pleacă din rândurile democrat liberalilor. Briceag nu mai era văzut cu ochi buni în PDL. Urma să se propună, pentru a  doua oară, excluderea sa, de data aceasta pe motiv că a votat la referendumul pentru demiterea preşedintelui, deşi decizia partidului a fost de neparticipare. În urmă cu puţin timp, acesta şi-a scris demisia din partid.

“În urma afirmaţiei făcută de preşedintele Dâmboviţa, Florin Popescu, cu ocazia unui interviu acordat unui ziar on-line ( gazetadambovitei.ro – n.r.), vizavi de prezentarea la vot, la referendumul din 29 iulie, a unui consilier judeţean PDL, precizez:

Deşi preşedintele PDL Dâmboviţa a evitat să nominalizeze consilierul judeţean în cauză, fac cunoscut opiniei publice, fără a exclude posibilitatea ca şi un alt ales PDL să se fi prezentat la urne, că eu, Paul Briceag, mi-am exercitat dreptul de a vota conferit de Constituţia României. Acest lucru nu intră în contradicţie cu vreo prevedere din statutul PDL dar, din respect pentru colegii din Biroul Permanent Judeţean al PDL, care ar trebui să urmeze linia trasată de preşedintele filialei judeţene, doresc să le uşurez misiunea şi îmi anunţ demisia din Biroul Permanent Judeţean al PDL renunţând, totodată, şi la calitatea de membru PDL.”, a scris Paul Briceag în demisia sa.

Biroul este convocat pentru data de 2 august, Briceag, alegând prin demisie să decidă el momentul în care pleacă din PDL. Odată cu demisia, el va pierde şi calitatea de consilier judeţean.

Citeşte şi https://www.gazetadambovitei.ro/administratie/325-consiliul-judeean/4275-exclusiv-un-consilier-judeean-al-pdl-a-votat-la-referendum

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro