Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de weekend, nr. 3702/3703
16-1-2022

EXCLUSIVITATE: Independentul Florin Toader, noul viceprimar al comunei Crevedia!

        Independentul Florin Toader a fost ales în această seară viceprimar al comunei Crevedia cu 10 voturi pentru și cinci împotrivă. Florin Toader îl înlocuiește pe Gheorghe Toader, fost democrat liberal, trecut la PSD.

          Florin Toader a fost candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Crevedia în anul 2012. A părăsit, însă, PSD alături de alți patru consilieri locali, atunci când pe ordonanța migrației Adrian Țuțuianu l-a primit în partid pe primarul PDL, Florin Teodorescu, principalul adversar al social democraților din comună. Atunci, PSD a înregistart o pierdere importantă la Crevedia, ce s-a materializat și în scorul de la prezidențiale. Se pare că  Toader a reușit să-și atragă și o majoritate consistentă în Consiliul Local.

         La ședința din luna octombrie, în care Florin Toader, împreună cu foștii social democrați: Ionuț Gheorghe, fost președinte PSD Crevedia,  Gheorghe Voinea – fost vicepreședinte PSD Crevedia, Gheorghe Ștefan Viorel – fost peședinte TSD Crevedia, membru BPJ al TSD și Emanuel Matache) au anunțat că devin independenți, au spus și că luptă pentru câștigarea alegerilor locale din 2016.  Atunci aceștia îl vor susține pentru funcția de primar pe actualul viceprimar Florin Toader.

           Toader este conferențiar universitar doctor la Universitatea Hyperion București.

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media