EXCLUSIVITATE: Independentul Florin Toader, noul viceprimar al comunei Crevedia!

        Independentul Florin Toader a fost ales în această seară viceprimar al comunei Crevedia cu 10 voturi pentru și cinci împotrivă. Florin Toader îl înlocuiește pe Gheorghe Toader, fost democrat liberal, trecut la PSD.

          Florin Toader a fost candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Crevedia în anul 2012. A părăsit, însă, PSD alături de alți patru consilieri locali, atunci când pe ordonanța migrației Adrian Țuțuianu l-a primit în partid pe primarul PDL, Florin Teodorescu, principalul adversar al social democraților din comună. Atunci, PSD a înregistart o pierdere importantă la Crevedia, ce s-a materializat și în scorul de la prezidențiale. Se pare că  Toader a reușit să-și atragă și o majoritate consistentă în Consiliul Local.

         La ședința din luna octombrie, în care Florin Toader, împreună cu foștii social democrați: Ionuț Gheorghe, fost președinte PSD Crevedia,  Gheorghe Voinea – fost vicepreședinte PSD Crevedia, Gheorghe Ștefan Viorel – fost peședinte TSD Crevedia, membru BPJ al TSD și Emanuel Matache) au anunțat că devin independenți, au spus și că luptă pentru câștigarea alegerilor locale din 2016.  Atunci aceștia îl vor susține pentru funcția de primar pe actualul viceprimar Florin Toader.

           Toader este conferențiar universitar doctor la Universitatea Hyperion București.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro