EXCLUSIV – Vezi cine e noul președinte al PNL Târgoviște! DOCUMENT

PNL Târgoviște nu reușește să se adune după demisia lui Gabriel Cristache și a biroului interimar de conducere a filialei. A trecut o lună de zile de la demisie, iar liberalii nu au constituit încă un nou birou, cea mai mare dificultate fiind găsirea unor oameni care să fie dispuși să bage bani și muncă în partid. Se pare, însă, că au un președinte, în persoana fostului candidat pierzător pentru primăria Târgoviște, Gabriel Grozavu. De unde și explicația gestului incredibil făcut de Grozavu, când l-a amenințat telefonic pe Cristache, că îl va da afară din partid dacă susține păstrarea în funcție a lui Mihail Volintiru. Președinția PNL Târgoviște era miza amenințării, deși unii au înțeles că ar fi vorba despre binele filialei. “Pohta ce a pohtit” Grozavu este șefia liberalilor târgovișteni, așa cum reiese și din documentul alăturat, iar acesta știa că numai după înlăturarea lui Volintiru ar putea accede pe această funcție.

grozavu presedinte

De ce mint liberalii?

Cu toate acestea, este curioasă nevoia de a minți a liderilor liberali. Coincidență sau nu, exact pe 2 septembrie, într-un interviu acordat Gazetei Dâmboviței, Ludovic Orban nega că ar există un președinte al PNL Târgoviște. La întrebarea nostră el  a precizat că există doar un coordonator, în persoana consilierului județean Claudiu Vasile, care are sarcina de a strânge un birou local și că acest proces va mai dura cel puțin o săptămână, urmând să fie validat, după ce se va constitui un birou județean. Exact în aceeași zi, Grozavu semna ca președinte al PNL Târgoviște. De ce a mințit Ludovic Orban, președintele interimar al PNL Dâmbovița? Cel mai probabil pentru a induce în eroare o serie de persoane din partid, care își exprimaseră intenția de a părăsi PNL dacă Grozavu este reînscăunat. Chiar Orban le-ar fi promis unora că acest lucru nu se va întâmpla. Strategia liberalilor era de a-i duce cu zăhărelu și cu timpul să-i obișnuiască și cu ideea “Grozavu președinte”. Din păcate, acesta nu a putut rezista strategiei și s-a lăudat în teren cu funcția! Și cu multe altele, printre care și candidatura la primăria municipiului! 🙂

grozavu presedinte PNL Targoviste 1

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “EXCLUSIV – Vezi cine e noul președinte al PNL Târgoviște! DOCUMENT

 • 17 septembrie 2014 at 17:10
  Permalink

  Incurcate mai sunt caile Domnului…Dar, membri PNL nu au nici un cuvant de spus? Acceptam totul la gramada, cum ni se impune? Sa mai vorbim de democratie? Ma intreb de ceva timp cu ce se mananca asta(democratia) si cred ca am gasit raspunsul: cu mult tupeu…si cu multi bani…Dar, valorile(democratiei), care or mai fi?

  Reply
 • 17 septembrie 2014 at 11:55
  Permalink

  Lipsește din poza fata lu’ Grozavu, Orban știe?

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro