EXCLUSIV: RĂCARI – Fost lider liberal s-a alăturat UNPR Dâmbovița!

Distribuie:

Fostul președinte al PNL Răcari, Cristi Stan, s-a alăturat echipei lui Dan Miculescu. Stan a explicat pentru Gazeta Dâmboviței că motivul care l-a determinat spre acest pas este dezamăgirea vizavi  de noua conducere dâmbovițeană a liberalilor. “Am făcut pasul asta datorită dezamăgirii vizavi de noua conducere PNL Dâmbovița. În plus îmi doresc schimbarea modului haotic și destul de costisitor de administrare al județului. În urma discuțiilor cu liderii UNPR Dâmbovița știu că mă regăsesc în proiectul noii conduceri dâmbovițene a partidului.” a precizat Stan.

Cristian Stan a primit funcția de vicepreședinte interimar al Biroului Politic Permanent Județean al UNPR Dâmbovița. Are ca obiectiv 1000 de membri în Răcari și 7000 în colegiul până la 1 octombrie.

Cristian Stan a făcut parte din conducerea județeană a PNL ca membru în BPJ, în mandatul de președinte al PNL Dâmbovița deținut de Mihail Volintiru, dar a demisionat după ce acesta a fost îndepărtat de la conducerea filialei. O parte din liberali au încercat să îl aducă din nou în PNL, dar Stan a avut parte de adversitatea dușmanilor lui Volintiru. În zona Răcari, Stan a fost curtat și de social democrați.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 5 ganduri despre “EXCLUSIV: RĂCARI – Fost lider liberal s-a alăturat UNPR Dâmbovița!

 • 2 aprilie 2015 at 8:27
  Permalink

  Fost pnl-ist…pe dracu ….fost PDL-ist infocat, afacerist necinstit, rau platnic…mai interesati-va cand primiti specimene in partid. Unii ca asta va strica imaginea. E doar un profitor si un oportunist. Veniti la Racari si interesati-va.

  Reply
 • 29 martie 2015 at 15:06
  Permalink

  Pnl la Dambovita sau Targoviste, nu a insemnat niciodata nimic.
  Liberalismul in Dambovita nu exista, intrucat nu au conducatori care sa coalizeze.
  Cata vreme PNL sta la aceeasi masa cu PDL, lucrurile nu vor functiona.

  Reply
 • 29 martie 2015 at 14:11
  Permalink

  gabi ai dreptate.slabi?nu domnule:prosti.si cu toate ca asa sunt ei se dau mari ca le stiu pe toate.daca pnl.istii erau tari de ce s-au”unificat”cu cei ce au furat banii celor amarati?domnule smarandescu.dar pdl.istii fugiti in pdl pe cine reprezinta?

  Reply
 • 28 martie 2015 at 20:03
  Permalink

  Mare dreptate are Cristi Stan.
  Actuala conducere PNL DAMBOVITA este un dezastru. Amalgamul de pnl ( slabi) si pdl ( fosti hoti), ofera un culuar bun pentru UNPR.

  Reply
 • 28 martie 2015 at 19:51
  Permalink

  Nu inteleg pe cine reprezinta acesti fugari ! Ma intreb daca s-a consultat cu electoratul sau inainte de plecare din partidul respectiv si afilierea sa pe alta orbita a politicii ?Nu inteleg cum poti comfunda stanga cu dreapta! Numai un handicap te poate aduce in aceasta situatie .Daca mergem tot asa in politica o sa ajungem intr-o prapastie de nu ne mai salveaza nimeni ,o sa ajungem ca un animal de prada de care intind toti (din cite aud, suntem atit de aproape incat multi vor cate ceva de la noi) .Daca ai intrat intr-un partid de ce nu lupti pentru cauza lui,lupti petru interesele personale ? Daca nu reusesti fugi la cine promite ca DA ? Asta se mumeste lasitate !

  Nu cred ca avem nevoie de asemenea personaje ! De stanga sau de dreapta respectati cuvintul !

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro