Mirela merge 7 km pe jos ca să ajungă la școală! Vezi cum poți să o ajuți

Mirela Neagu

Mirela Neagu este o micuţă talentată în vârstă de 7 ani, din Valea Voievozilor, elevă în clasa pregătitoare la şcoala din comuna Răzvad. Ca să ajungă la şcoală, Mirela este nevoită să meargă 7 km pe jos în fiecare dimineaţă, sau în cel mai bun caz, cu bicicleta, alături de mama şi sora ei. Ea şi familia ei nu au o casă a lor în care să locuiască, visul cel mai mare al Mirelei fiind acela de a avea, alături de sora ei mai mică, o cameră în care să îşi poată face temele şi în care să îşi ţină diplomele şi trofeele obţinute la concursurile de muzică populară şi uşoară.

Mai mulţi oameni cu suflet mare au ajutat-o pe Mirela şi pe familia ei, oferindu-le haine, jucării, însă cea mai mare dorinţă a Mirelei nu a fost încă îndeplinită. Familia Neagu locuieşte în acest moment la bunicii paterni din partea tatălui Mirelei, acolo unde au construit o cameră în care locuiesc toţi cei patru: mama, tata, Mirela şi sora ei, Ştefania.

Mirela Neagu face parte din grupul artistic “Clubul Victorioşilor”, unde Geta Ilie – care o îndrăgeşte mult – o ajută să meargă şi unde profesorii Viorica şi Victor Mihalache o primesc mereu cu braţele deschise.

Duminică, 29 martie 2015, începând cu ora 15:30, Mirelei Neagu i s-a pregătit un spectacol umanitar, la care vor participa foarte mulţi artişti dâmboviţeni. Acesta se va desfăşura în comuna Dragomireşti, la Căminul Cultural. Intrarea este gratuită, în schimb, cei care vor să doneze sunt invitaţi să o facă.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Primăria, Consiliul Local şi Căminul Cultural din Dragomireşti.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro