Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

După 10 ani, cititorii scriu Gazeta Dâmboviței! Dr. Vlad Badea

În urmă cu 10 ani, Gazeta Dâmboviței publica primul material. După 10 ani, avem 40 588! În acești 10 ani, am pus pe primul plan cititorii. Iar astăzi, ei scriu Gazeta Dâmboviței!

Deși acum activez în București, apartența și istoria mea sunt legate tot de locurile natale din Dâmbovița, iar astăzi doresc să le urez la mulți ani și felicitări profesioniștilor de la Gazeta Dâmboviței, care de un deceniu reprezintă cea mai corectă și facilă sursă de informare pe plan local, dar și național.

Zi de zi mă informez despre evenimentele județene din Gazetă și mă bucur să observ cum echipa din spate s-a perfecționat de-a lungul timpului și este foarte prezentă în viața cotidiană a locurilor. Tot acum se împlinesc 10 ani de la majoratul meu la care Gazeta Dâmboviței a fost invitat de seamă și au transmis cu pricepere printre primele lor știri despre distracțiile tinerilor de atunci.

În concluzie, acest ziar online va rămâne în continure prima alegere de informare și le doresc celor din spate să rămână la fel de vigilenți și să se păstreze pe culmile succesului pe care l-au atins!

 

Dr. Vlad Badea – medic rezident Medicină Fizică și de Reabilitare în cadrul Spitalului Universitar de Urgență Elias București.
Târgoviștean, absolvent al Colegiului Național Carabella.

 

 

După 10 ani, cititorii scriu Gazeta Dâmboviței! Vasile Lupașc

După 10 ani, cititorii scriu Gazeta Dâmboviței! Alin „Coiotu” Dincă

După 10 ani, cititorii scriu Gazeta Dâmboviței! Eugen Florea

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media