Doliu la Nucet: Fostul director la școlii Cazaci, profesorul Dincă, și soția sa, răpuși de coronavirus

Distribuie:

Fostul director al Școlii Nucet, Constantin Dincă și soția sa s-au stins din viață, la câteva zile unul după altul, din cauza complicațiilor generate de infectarea cu Covid-19. Anunțul a fost făcut de primarul comunei, Luisa Bărboiu.

Comuna Nucet a primit o veste dureros de tristă! Domnul profesor Dincă Constantin, profesor de sport timp de 35 de ani și director al Scolii Gimnaziale Cazaci, timp de 20 de ani, azi ne-a părăsit pentru totdeauna! Virusul neiertător i-a curmat viața, acum când ar fi trebuit sa se bucure de pensie! Trecerea în neființă a domniei sale vine la o zi după înmormântarea soției, plecată dintre noi, tot ca urmare a infectării cu COVID! DUMNEZEU SĂ-I ODIHNEASCĂ! Noi, nu vom uita niciodată sufletul bun și vocea blândă , a profesorului DINCĂ!” a transmis Bărboiu.

Zeci de nuceteni au transmis mesaje de condoleanțe pe pagina de facebook a edilului:

  • A fost un OM! A fost dirigintele meu! A fost profesorul de handbal al echipelor de băieți și fete care se clasau pe primul loc în competițiile care se desfășurau în județ. A format copii, elevi, sportivi, oameni! Nu cred că a știut vreodată cât îi sunt de recunoscătoare pentru că și-a adus o contribuție atât de importantă, în calitate de profesor de educație fizică, de diriginte, de prietenul copiilor care eram noi atunci! Cât de respectat era de noi toți, copii și părinți ai satului Cazaci!
  • Rămas bun, Domnule Diriginte! Vă mulțumesc, vă mulțumim! Odihnă veșnică!
  • Din păcate dragii mei cumnați Ani si Costel Dincă au ales să plece la îngeri. Drum lin sunt sigura ca niște oameni minunați ca voi vor fi în dreapta lui Dumnezeu pe care l-au iubit si au crezut atât de mult. Odihna veșnică si amintirea voastră v-a rămâne veșnic în inima mea si a lui Bogdan. Dumnezeu sa va aibă în pază lui .
  • Sunt consternata de această veste! Ce tragedie! A fost un profesor deosebit si un om bun. Dumnezeu sa-i ierte!
  • Rămas bun, domnule profesor! Veșnic veți rămâne în sufletele noastre!
  • Rămas bun, domnule profesor ”Părinte de suflet” a zeci, sute, mii de elevi! Cu profundă recunoștință în suflet vă mulțumim că ne-ați învățat și îndrumat, dar mai ales că ne-ați format ca oameni. Condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro