Delegație CJD la Ziua Porților deschise la instituţiile europene din Bruxelles

COMUNICAT DE PRESĂ

Județul Dâmbovița este prezent la

Open Doors Day – Ziua porţilor deschise la instituţiile europene din Bruxelles”

O delegație a Consiliului Județean Dâmbovița participă în aceste zile la ”Open Doors Day – Ziua porţilor deschise la instituţiile europene din Bruxelles”, pentru a reprezenta județul Dâmbovița la evenimentele organizate de Comitetul Regiunilor Europei.

Aceasta este cea de-a doua prezență a Consiliului Județean Dâmbovița la „Festivalul Regiunilor şi Oraşelor Europene”, eveniment ce reunește standuri de prezentare şi promovare a regiunilor Europei într-o expoziție deschisă publicului larg și care se bucură de un flux de vizitatori de aproximativ 4.000 de persoane.

Delegaţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa este formată din consilierii judeţeni: Sache Neculaescu și Mihai Stănescu și reprezentanții CJD: Vasile Dinu, director – Direcția Generală Infrastructură Locală, Oana Vlăducă, expert Cabinet Președinte, și Oana Ivanov, consilier în cadrul Direcției Generale Programe Europene, Comunicare și Relații Externe.

La standul Dâmboviței, sunt expuse – alături de produse tradiţionale româneşti, cu specific din zona noastră: țuică, brânză, cozonac – și materiale de promovare a județului nostru, prin care sunt prezentate diversitatea şi atractivitatea spaţiului dâmboviţean din punct de vedere cultural și turistic: ”Ca și la prima noastră participare, de anul trecut, am încercat să aducem în fața vizitatorilor prezenți cu prilejul ”Open Doors Days”, la Festivalul Regiunilor Europei, atât peisajele de o frumusețe deosebită, dar și bogatul patrimoniu cultural, Dâmbovița fiind al patrulea județ din România din punct de vedere al potențialului cultural deținut. În spațiul expozițional destinat județului nostru, pe lângă imaginile cu Ansamblul Monumental Curtea Domnească, ce grupează monumente din secolele XV – XVIII, un loc aparte l-am alocat promovării Peșterii Ialomiței, obiectiv turistic spectaculos, aflat în inima Masivului Bucegi, unde Consiliul Județean Dâmbovița va finaliza în curând proiectul de modernizare din fonduri europene, urmărindu-se astfel, creșterea gradului de atractivitate turistică a zonei și punerea în valoare a frumuseții naturale a obiectivului. De asemenea, am adus cu noi produse tradiționale (cozonac, cașcaval, țuică, covrigi) având în vedere succesul și aprecierea de care s-au bucurat aceste delicatese din partea vizitatorilor și anul trecut”, a declarat pentru organizatori, reprezentanta Consiliului Județean Dâmbovița la acest eveniment, Oana Ivanov.

În acest an ”Open Doors Days” a strâns laolaltă 41 de regiuni ale Europei, alături de județul Dâmbovița, România fiind reprezentată și de municipiul Arad, județele Harghita, Hunedoara și Regiunea Nord-Est.

Biroul de Presă al Consiliului Județean Dâmbovița

delegatie CJD 2 delegatie cjd1

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Delegație CJD la Ziua Porților deschise la instituţiile europene din Bruxelles

  • 10 mai 2015 at 9:51
    Permalink

    Cu banii risipiti de CJD pt aceasta minivacanta oferita acolitilor lor, repara mai bine o parte din drumurile sau podurile stricate!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro