Decizie surprinzătoare a primarului de la Titu! Ce va face la alegerile interne din PSD

    Traian Niculae se alătură edililor PSD care aleg să facă un pas înapoi în ceea ce privește cariera politică. După Constantin Stroe – Șotânga și Gabriel Sandu – Voinești, Niculae nu va mai candida pentru o funcție de conducere în organizația locală a PSD, unde ocupă în acest moment postul de vicepreședinte. Alegerile interne de la Titu vor avea loc, miercuri, 15 iulie.

“Eu nu candidez la nici o funcție. Pentru că sunt alții care sunt doriți, las locul pentru alții mai tineri. Eu am venit în PSD din mediul de afaceri, am crezut că pot să fac ceva și să ajut PSD -ul și vreau să îmi văd de treburile mele” a precizat Niculae pentru Gazeta Dâmboviței.

   La acest moment, primarul nu și-a manifestat franc nici intenția de a mai candidat pentru conducerea administrativă a localității. Acesta a sugerat pentru Gazeta Dâmboviței că în ceea ce privește candidatura, conducerea partidului are altă opțiune.

“Nu știu asta (nr. despre candidatura la primărie). Dumnezeu poate știe ce vrea să facă cu noi. Să fim sănătoși. Deocamdată îi lăsăm pe ăștia mai tineri să avanseze. Oamenii de partid care fac munca de partid trebuie să avanseze! Prietenii președintelui trebuie să avanseze! Nu o să avanseze oricine!” a mai spus edilul.

   Traian Niculae pare afectat de situația complicată din PSD Titu care a dus la îndepărtarea neașteptată a lui Vlad Oprea dintitu
fotoliul de viceprimar, prin decizia organizație locale, în ciuda sprijinului pe care acesta îl are de la vârful județean al partidului. În același timp, PSD Titu va avea la alegerile interne un singur candidat pentru șefia organizația, Ion Nicolae, în conflict deschis cu Oprea. Pare că Traian Niculae ar fi prins la mijloc, postura fiind total inconfortabilă.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre “Decizie surprinzătoare a primarului de la Titu! Ce va face la alegerile interne din PSD

 • 15 iulie 2015 at 0:24
  Permalink

  Sunt pentru Traian si pentru realizarile primariatului sau in rest nu ma priveste, si cred ca discutiile sunt contraproductive….Dinu Ilie si papusile lui ( Vladescu eventual) trebuiesc excluse din start..

  Reply
 • 15 iulie 2015 at 0:20
  Permalink

  Decizia de a nu mai candida este o decizie gresita, pentru ca da posibilitatea de manevra fostului primar prin papusile lui ( Vladescu) Ceea ce s-a realizat sub actualul primariat, este de natura sa ne multumeasca pe noi cetatenii orasului. Eu sustin candidatura in continuare a lui Traian. In ceia ce priveste interesele subterane nu ma pronunt. Cred ca nu sunt de folos orasului…

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro