DÂMBOVIŢA: Manifest al tinerilor liberali, la prima ediție a Cafenelei Liberale

TNL Dâmbovița a organizat, în această seară, prima ediție a Cafenelei Liberale, un eveniment ce dorește să deschidă tinerilor calea de dialog despre problemele și vulnerabilitățile cu care se confruntă. Prima ediție a avut ca temă: “Justiția începe cu tine! Cunoaște-ți drepturile și obligațiile!” La eveniment au luat parte: Cezar Preda – preşedinte PNL Dâmboviţa, Iulian Vladu – primvicepreşedinte, Iancu Caracota – preşedinte PNL Târgovişte, Vlad Drugă -preşedinte TNL Dâmboviţa, Adrian Mocanu – vicepreşedinte PNL, consilier judeţeni şi locali, membri şi simpatizanţi ai liberalismului.

 “Am auzit odată un om spunând: un om liber este cel care ştie o meserie. Nu am băgat de seamă  atunci, dar ulterior am realizat că aceasta este esenţa lucrului în viaţă. Indiferent de ceea ce ştii să faci, trebuie să ştii să faci ceva. Acel om care ştie să facă ceva este un om liber.” a transmis Cezar Preda, tinerilor prezenţi.

În cadrul Cafenelei a fost lansat Manifestul “Justiția începe cu tine! Cunoaște-ți drepturile și obligațiile!” în care tinerii liberali dâmboviţeni şi-au luat angajamentul de a nu închide ochii la corupţie şi de a nu-şi tranzacţiona votul.

cafeneaua-liberala-1cafeneaua-liberala-5 cafeneaua-liberala-4 cafeneaua-liberala-3 cafeneaua-liberala-7 cafeneaua-liberala-6 cafeneaua-liberala-2

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “DÂMBOVIŢA: Manifest al tinerilor liberali, la prima ediție a Cafenelei Liberale

  • 7 octombrie 2016 at 8:22
    Permalink

    Bine ca uni fac ceva, nu ca la ALDE Dambovita, unde se sau consilieri tinerii afara si se bag toti babalaci, fosti securisti, care stiu cu ce se manaca a calomnia si a hartui un om. In Comuna Crevedia fostul candidat la alegerile locale care a pierdut triumfator un fost securist, care se da mare profesor cu un plagiat de doctorant in cinamatorgrafie invarte Alde Dambovita pe degete , Petre Ionel si Georgica Dumitru nu au nici o putere ca domnul Toader Florin ameninta cu dosare si cu nume din partid mai sus si asa el da cu consilieri locali de pamant dupa bunul plac , dupa ce ia saturat de recalmatii pe la politie ! pai si va intrebatii de ce ? pai dansul de profesie raclamagiu vrea documente din primarie sa faca in continuare dosare, a ajuns chiar pana la Daniel Constantin sa il acuze pe domnul Petre Ionel presedinte ADLE DAMBOVITA SA IL ACUZE DE MITA LUAT DE LA CONSILERI in valoare de 2000 de euro de cap de consiler! este o poveste foarte interesanta!!https://www.facebook.com/profile.php?id=100012274539656&fref=nf&pnref=story

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro