DÂMBOVIȚA: Liderii locali ai PNL migrează către UNPR! Ce îi nemulțumește la liberali

Distribuie:

PNL Dâmboviţa se confruntă cu un fenomen de migraţie a liderilor locali către alte formaţiuni politice. Se pare că, alipirea pedeliştilor de liberali este departe  de a fi un proces firesc aşa cum sperau liderii de la centru. În Dâmboviţa, principalul beneficiar al plecării oamenilor Noului PNL este Uniunea Naţională pentru Progresul României.

Ultimul copreşedinte PNL din judeţ care şi-a asumat o candidatură la primărie din partea UNPR este Gheorghe Lambă. Lambă va candida pentru primăria comunei Gura Ocniţei.

“Nu mă mai regăsesc în Noul PNL și de aceea am și ales alt partid, un partid care vrea să se implice, să câștige alegerile în Dâmbovița și care are proiecte concrete pentru viitor. PNL nu vrea să câștige alegerile. În schimb, UNPR este un partid cu oamenii hotărâți să facă treabă” a declarat Lambă pentru Gazeta Dâmboviței. 

Alături de acesta, echipei UNPR Gura Ocniței i s-a alăturat și fostul primar al localității Liviu Stanciu și el membru PNL.  Recent, liberalii i-au pierdut și pe copreședinții din Băleni – Florea Mușat și Lungulețu – Nicolae Năstase. Ambii vor candida din partea UNPR. Surse politice spun că numărul celor care vor părăsi PNL va fi mult mai mare.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 4 ganduri despre “DÂMBOVIȚA: Liderii locali ai PNL migrează către UNPR! Ce îi nemulțumește la liberali

 • 1 februarie 2016 at 20:52
  Permalink

  VOTATI-L PE NITA CA E BAIAT BUN!! EU NU AM TRAIT SI NU TRAIESC DIN POLITICA ASA CUM AU FACUT ALTII! RAUTATILE ASTEA NU DUC NICAIERI!INCA NU S-A DECIS CINE VA FI CANDIDATUL PNL ASA CA NU AM PLECAT PT CIOLAN!! CINE ARE INCREDERE IN MINE MA VA VOTA, CINE NU NU MA VA VOTA! VREAU SA MERG IN ALEGERI LANGA OAMENI CARE AU FACUT CEVA IN VIATA LOR! O SA VEDETI LISTA DE CONSILIERI!

  Reply
 • 1 februarie 2016 at 13:29
  Permalink

  Hai sa ne mai radem, hahahaha…Cica, PNL nu vrea să câștige alegerile dar astia cu abatorul da, drept pentru care omul se muta. Bai, ne lasi? Mai bine ne spune concret pe sleau, pleaca ca penelistii nu-l trec pe lista dar de la macelarie are locul asigurat pentru a candida ca primar. Succesuri.

  Reply
 • 31 ianuarie 2016 at 18:45
  Permalink

  Aici, problema care se pune este: va razbi noul mod de a face, dezinteresat, politica, sau clientelismul si ciolanul vor guverna, ca pana deunazi; cu aceasta stire, aflam, din pacate, ca vechea garda e putin interesata de principiile unei politici corecte, chiar daca mai putin vizibile, ci pledeaza pt. una de genul: ‘cat mai aproape de oameni, chiar calare pe ei…ca asa ne iese profit’.

  Reply
 • 31 ianuarie 2016 at 15:34
  Permalink

  Exact ce nu trebuia sa se intample se intampla .Migratia pentru ciolan ! Dane,da-le ciolane de ros de la anatorul tau,dar nu-i primi in partid.Vor fi primii care te vor trada .Mai vorbim.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro