Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

DÂMBOVIȚA: Durere fără margini! Un tânăr de 24 de ani a murit din cauza infectării cu Covid-19

Un bărbat de 24 de ani este cea mai tânără persoană care a murit în județul Dâmbovița, în urma infectării cu coronavirus.

Tânărul era nevaccinat și s-a tratat acasă mai multe zile. Se pare că a crezut, atât el, cât și familia, că tinerețea îl va ajuta să treacă peste infecție, fără îngrijire de specialitate. A ajuns la spital abia atunci când starea lui era atât de gravă încât nu se mai putea ține pe picioare. Medicii i-au acordat inițial îngrijire în secția de pneumologie, după care l-au mutat în secția de Terapie Intensivă, unde  a pierdut lupta cu virusul după cinci zile. Tânărul nu se afla în evidențe cu alte boli care să constituie comorbidități la infectarea cu Covid-19.

Până astăzi în județul Dâmbovița au murit în urma complicațiilor date de virusul Covid-19, 1267 de persoane. Aproximativ o treime dintre decese au avut loc în ultimele două luni.

Autoritățile medicale informează că vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19. Prin vaccinare împotriva COVID-19: se reduce riscul de infectare; se reduce riscul de transmitere a virusului; se reduce considerabil riscul de spitalizare; se reduce considerabil riscul de deces.

 

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media