DÂMBOVIŢA Covid-19: Primarul din Corbii Mari confirmă cazul de coronavirus. Este primul din Dâmboviţa

Primarul din Corbii Mari confirmă cazul de coronavirus. Ionuţ Bănică, îndeamnă la calm şi raţiune.
“Calm, rațiune și multă grijă!
Da, avem primul caz de coronavirus în comuna noastră. Era un scenariu posibil și probabil pe care l-am anticipat și pe care l-am amânat cât s-a putut. Dar nimeni nu se poate feri din drumul acestui virus și trebuie să luăm lucrurile ca atare. Acum, mai mult ca oricând, instituțiile trebuie lăsate să-și facă datoria. Primul lucru pe care-l vom face rapid: în jurul gospodăriei, vom acționa cu substanțe de dezinfecție din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandabile în astfel de cazuri.
În acest context, vreau să vă anunț că serviciile publice administrative ale Primăriei vor fi disponibile numai pentru situații de absolută necesitate. Primăria rămâne deschisă, dar numai pentru nevoi urgente. Serviciul la ghișeu este suspendat, iar petițiile sau alte probleme care se pot rezolva pe parcurs le puteți trimite pe adresele de e-mail. Vorbim la telefon, suntem prezenți non-stop în localitate și suntem în prima linie a luptei cu această epidemie. Avem curaj, avem rațiune și vom trece cu bine peste asta. Vă promit!
Revenim cu măsurile ce vor fii comunicate si luate de Instituțiile Statului.
Telefoane utile:
Primar:0799777707
Viceprimar:0731354419
Administrator Public:0731354421
DSP:0786930676
0785213254
0785213252″ a scris acesta pe FB.
Bărbatul depistat pozitiv locuieşte cu unul dintre băieţii săi şi familia acestuia. A luat contact, însă, cu toată familia care a mers să-i fie alături, după ce zilele trecute i s-a făcut rău. Acum oamenii sunt disperaţi. Spun că au fost sunaţi de la Matei Balş şi li s-a spus că tatăl lor este purtător al virusului. Acesta ar fi luat virusul într-un centru de dializă din Bucureşti, unde a fost şi unul dintre pacienţii care ulterior au decedat în urma contactării virusului.

Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro