DÂMBOVIŢA Covid-19: Alte patru persoane din Corbii Mari, cu simptome de coronavirus, vor fi aduse la Târgovişte

Surse oficiale au confimat pentru MDI Tv că în urma anchetei epidemiologice de la Corbii Mari au fost identificate 21 de persoane care au intrat în contact direct cu bărbatul diagnosticat cu COVID-19. Dintre acestea, 4 prezintă simptomele virusului și vor fi aduse cu ambulanțele a Secția de Boli Infecțioase din Târgoviște.

Da, avem primul caz de coronavirus în comuna noastră. Era un scenariu posibil și probabil pe care l-am anticipat și pe care l-am amânat cât s-a putut. Dar nimeni nu se poate feri din drumul acestui virus și trebuie să luăm lucrurile ca atare. Acum, mai mult ca oricând, instituțiile trebuie lăsate să-și facă datoria. Primul lucru pe care-l vom face rapid: în jurul gospodăriei, vom acționa cu substanțe de dezinfecție din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandabile în astfel de cazuri“. a anunţat primarul comunei Corbii Mari, Ionuţ Bănică.

Bărbatul depistat pozitiv locuieşte cu unul dintre băieţii săi şi familia acestuia. A luat contact, însă, cu toată familia care a mers să-i fie alături, după ce zilele trecute i s-a făcut rău. Acum oamenii sunt disperaţi. Spun că au fost sunaţi de la Matei Balş şi li s-a spus că tatăl lor este purtător al virusului. Acesta ar fi luat virusul într-un centru de dializă din Bucureşti, unde a fost şi unul dintre pacienţii care ulterior au decedat în urma contactării virusului.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro