DÂMBOVIȚA Covid-19: Caz confirmat și la un tânăr de 16 ani, din Lungulețu. Nu se știe de unde ar fi contactat virusul

Un tânăr de 16 ani, din Lungulețu, internat în spital este suspect de infectare cu Covid-19. În acest moment se realizează o anchetă epidemiologică pentru a se stabili persoanele cu care băiatul a intrat în contact. Acesta nu ar avea legătură cu cazurile de la Corbii Mari, dar urmează o anchetă amănunțită. Autoritățile locale confirmă, însă, faptul că tânărul a fost depistat pozitiv.

„Am fost anunțați de către polițistul din comună că băiatul de 15 ani a ieșit pozitiv la coronavirus. El este internat acum în spital. Am mers la familie, el locuind cu fratele și cumnata sa,și i-am izolat. Totodată am izolat și câteva familii cu care băiatul a intrat în contact. ” a declarat în exclusivitate pentru MDITV, Popescu Gheorghe, viceprimarul comunei Lungulețu.

Deocamdată rezultatu testului nu a ajuns la Târgoviște, dar s-ar fi comunicat telefonic că este pozitiv.

……………………

Dragi cititori, Gazeta Dâmboviței vă îndeamnă să respectați toate recomandărilor specialiștilor pentru a vă putea feri pe dumneavoastră și familia dumneavoastră de riscul de infectare cu noul coronavirus Covid-19.

De asemenea, respectați măsurile impuse prin ordonanța militară care limitează circulația persoanelor. Nu vă puneți în pericol pe dumneavoastră și pe cei dragi!

Să ne revedem sănătoși cu toții!


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro