CORBII MARI Covid-19: Petiție publică care se cere testarea tututor contacților direcți ai persoanele depistate pozitiv

  Ionuț Bănică, primarul comunei Corbii Mari, a lansat, astăzi, o petiție publică în care cere testarea tuturor persoanelor din comună care au intrat în contact direct cu persoanele depistate pozitiv. Corbii Mari este singura localitate din județ în care au fost confirmate cazuri. Primul a fost pe 24 martie, un bărbat de 57 de ani care a contactat virusul într-o clinică de dializă din capitală. Bărbatul a decedat între timp. Alte 2 persoane, tot pacienți dializați în aceeași clinică, au fost și ei depistați pozitiv în comună. Acești au transmis virusul unora dintre membrii familiei. În prezent sunt 15 cauzuri confirmate și 8 suspecți, contați direcți, aflați în spital.   

Pentru a semna petiția urmăriți linkul https://www.petitieonline.com/sos_corbii_mari__vrem_testarea_tuturor_contacilor_direci_ai_persoanelor_infectate_cu_covid-19

 

S.O.S. CORBII MARI / VREM TESTAREA TUTUROR CONTACȚILOR DIRECȚI AI PERSOANELOR INFECTATE CU COVID-19

     

            Prim-ministrul Guvernului României

            Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență

            Prefectul Județului Dâmbovița

            Comitetul Județean pentru Situații de Urgență    

În comuna Corbii Mari din județul Dâmbovița, situația declanșată de virusul COVID-19 este pe cale să scape de sub control. Numărul cazurilor crește într-un ritm alarmant: de la 1 – 3, de la 3-7, de la 7-14 în câteva zile.

Vorbim de familii numeroase, care au intrat în contact cu foarte mulți locuitori din comună, care, astăzi, sunt, pur și simplu, speriați. Îngrijorarea s-a transformat în agitație și scânteia riscă să devină o explozie dacă nu intervenim IMEDIAT.

Intervenția înseamnă TESTAREA TUTUROR CONTACȚILOR DIRECȚI AI PERSOANELOR INFECTATE CU COVID-19. Dacă această măsură nu este dispusă urgent, lucrurile grave vor escalada nepermis, iar sănătatea noastră, a tuturor, va fi în pericol. Nu vă doresc să aveți pe conștiință acest lucru!

Ca atare, dispuneți acum măsura urgentă a testării persoanelor care au avut contact cu cetățenii infectați din Corbii Mari, care va limita masiv riscul unui pericol uriaș de îmbolnăvire la nivelul comunei.

Ionuț Bănică Primar

……………………………

Dragi cititori, Gazeta Dâmboviței vă îndeamnă să respectați toate recomandărilor specialiștilor pentru a vă putea feri pe dumneavoastră și familia dumneavoastră de riscul de infectare cu noul coronavirus Covid-19.

De asemenea, respectați măsurile impuse prin ordonanța militară care limitează circulația persoanelor. Nu vă puneți în pericol pe dumneavoastră și pe cei dragi!

Să ne revedem sănătoși cu toții!


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro